MASTERCHEF SERGEN KİMDİR? MasterChef All Star yarışmacısı Sergen Özen kaç yaşında, nereli? İşte hayatı ve biyografisi!

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR MasterChef All Star yarışmacısı Sergen Özen kaç yaşında, nereli İşte hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2023 02:09

MasterChef Sergen'in hayatı, yarışmanın son bölümüyle dikkat çekti. 19 Ekim tarihli yayınlanan bölümde eleme adaylarından biri de başarılı yarışmacı Sergen Özen oldu. 'Köfteci Sergen' olarak yarışmada adlandırılan MasterChef Sergen, hazırladığı tabaklarla ve diğer yarışmacılarla girdiği polemiklerle adından sık sık söz ettiriyor. Otelcilik lisesinden mezun olan ve aşçılığa çok genç yaşlarda başlayan MasterChef Sergen, köfte dükkanı işletiyor. Peki, MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, MasterChef All Star yarışmacısı Sergen Özen'in hayatı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Sergen kimdir, sorusu MasterChef izleyenleri tarafından merak konusu oldu. All Star sezonu ile heyecanına devam eden MasterChef'te bu hafta eleme potasına Sergen girdi. 2021 sezonunda yarışan ve sosyal medyada da çok sayıda takipçisi bulunan MasterChef Sergen 9 yıldır aşçılık sektöründe ve özellikle et yemeklerinde kendisine çok güveniyor. Peki, MasterChef Sergen kaç yaşında? İşte, ayrıntılar.

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

MasterChef Sergen, 1996 doğumlu. Tekirdağ'dan yarışmaya dahil olan Sergen Özen, Otelcilik lisesinden mezun ve genç yaşlardan bu yana aşçılık mesleğiyle uğraşıyor.

9 yıldır aşçılık sektöründe olan yarışmacı, özellikle et yemeklerinde kendisine güvenmektedir.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde köftecilik üzerine dükkanı olan Sergen, iddialı isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’da düzenlenen gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunan MasterChef Sergen, Alanya Altın Kepçe’de birincilik elde etmiştir.

BAKMADAN GEÇME!