MasterChef Melih kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef'te eleme potasına Melih Berkay Gündüz damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Melih kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChefte eleme potasına Melih Berkay Gündüz damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2022 01:45

MasterChef Melih'in hayatı, yarışmanın son bölümüyle gündeme geldi. Yeni sezon mücadelesine devam eden MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kazanan Büşra eleme potasına Melih'i gönderdi. Bu hafta kırmızı takımın kaptanı olan MasterChef yarışmacısı Melih Berkay Gündüz 5 yıldır profesyonel mutfakta çalışıyor. Yarışmada kendisini kanıtlayacağını söyleyen MasterChef Melih, ilk turda iddiasını ortaya koymuştu. Peki, MasterChef Melih kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef Melih'in hayatı ve biyografisi.

Haberin Devamı

MasterChef Melih kimdir, sorusunun yanıtı izleyenlerin gündemine geldi. MasterChef 2022’nin merak edilen isimlerinden biri olan Melih Berkay Gündüz performansı ile dikkatleri üzerine topladı. Beş yıldır profesyonel mutfakta çalışan 21 yaşındaki yarışmacı, aslen Karabüklü. Geçtiğimiz yıl da MasterChef’e katılan Melih, bir süre İstanbul'da yaşadıktan sonra ailevi nedenlerden dolayı memleketine geri dönmüş.

MASTERCHEF MELİH KİMDİR?

Melih Berkay Gündüz yarışmaya Karabük’ten geliyor. 2015 yılında Bolu Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

Eğitimi bittikten sonra Antalya'da bazı otellerde çalıştı. 21 yaşındaki yarışmacı bir süre İstanbul'da çalıştıktan sonra memleketine geri dönmüş.

Geçtiğimiz yıl da MasterChef’e katılan Melih bu sene ilk turda portakallı tava somon yapmıştı.

Haberin Devamı

Beş yıldır profesyonel mutfakta aşçılık yapan MasterChef Melih, iddiası ile adından söz ettiriyor.

 

BAKMADAN GEÇME!