MasterChef'te geri sayım başladı! MasterChef finali ne zaman olacak?

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte geri sayım başladı MasterChef finali ne zaman olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2020 23:06

MasterChef yarışmasında adım adım finale gidiliyor. Bu sene son dörde kalan Serhat, Barbaros, Özgül ve Emir arasından adını finale yazdıran ilk isim Serhat oldu. Yarın akşam ise ikinci finalist belli olacak. MasterChef finali ne zaman olacağı merak ediliyor. İşte detaylar

Haberin Devamı

MasterChef finali için heyecan giderek artıyor. Haftanın belirli günlerinde ekrana gelen yarışmada final heyecanı yaşanıyor. MasterChef 2020’nin ilk finalisti Serhat oldu. Yarın akşam Barbaros, Özgül ve Emir arasından bir kişi daha ikinci finalist olacak. Yarışmanın final yapmasının ardından Survivor 2021'in ilk bölümü 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00'de ekranlara gelecek.

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN?

MasterChef yarışmasında final için geri sayım başladı. Yarışmada ilk finalist Serhat oldu. Yarın akşam oynanacak olan yarışın ardından ikinci finalist belli olacak. Barbaros, Özgül ve Emir arasında kıran kırana bir mücadele yaşanacak. Pazar akşamı ise yarışmaya veda edecek olan isim belli olacak.

MasterChef finalinin ne zaman olduğu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Yarışmanın final yapmasının ardından Survivor 2021'in ilk bölümü 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00'de ekranlara gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!