MasterChef Emir kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor? Eski yarışmacı Emir Elidemir MasterChef'te!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Emir kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor Eski yarışmacı Emir Elidemir MasterChefte
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2022 12:12

2022 sezonunda adından sıkça söz ettiren yarışmacılardan olan MasterChef Emir bu kez tadım yapmak için konuk oluyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 2020 sezonunda üçüncülüğe adını yazdıran Emir Elidemir, sosyal medyada yaptığı yemeklerle dikkatleri üzerine topluyor. Peki, MasterChef Emir kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

MasterChef eski yarışmacılarından Emir Elidemir, yarışmadan sonra yıldızı parlayan isimlerden oldu. Reklam filmlerinde de yer alan MasterChef Emir, mesleği adına çalışmalarına devam ediyor. Florida'da, Amsterdam'da Gastronomi ve Mutfak üzerine stajlar yapan Emir Elidemir ayrıca ünlü futbolcu Hasan Elidemir'in oğlu olmasıyla da adından söz ettiriyor.

MASTERCHEF EMİR KİMDİR?

1994 yılında İzmir’de dünyaya gelen MasterChef Emir 26 yaşında. Emir Elidemir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tamamlamıştır.

Florida'da, Amsterdam'da stajlar yapan Emir Elidemir, bu stajlardan birisini 2 Michelin yıldızlı restoranda gerçekleştirmiştir. Emir Elidemir son olarak New York’ta çalışmıştır.

BAKMADAN GEÇME!