MasterChef'te düelloyu kimler kazandı? 28 Temmuz MasterChef Türkiye 12. bölümde elenen isimler

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte düelloyu kimler kazandı 28 Temmuz MasterChef Türkiye 12. bölümde elenen isimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2020 03:30

MasterChef'in 28 Temmuz Salı akşamı ekranlara gelen 12. bölümünde 3'lü düello heyecanı yaşandı. İlk 16 yarışmacı arasında girmek için mutfakta zamanla yarışan yarışmacı adaylarından bazıları, final turuna yükseldi, bazıları ise elenerek hayallerine veda etti. MasterChef'in son bölümüne Somer Şef'e benzerliği ile dikkat çeken Mehmet Gökçeöz damga vurdu. Peki, MasterChef düelloyu kimler kazandı? İşte, MasterChef Türkiye 28 Temmuz kazananı ve MasterChef yeni bölüm fragmanından görüntüler.

Haberin Devamı

MasterChef son bölümde elenen isimler final turuna yükselen yarışmacılarla belli oldu. 28 Temmuz MasterChef son bölümde vişneli pazı sarması, tarte tatin, ciğerli iç pilav ve taco yapmak için yarışmacı adayları mutfağa girdi. Kendilerine verilen sürede en iyi tabağı çıkaran yarışmacılar finale yükseldi. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'ının kararıyla kazananlar belli oldu. İşte, MasterChef son bölüm düellosunda kazananlar.

MASTERCHEF'TE KİMLER KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in ilk turunda, Mehmet Gökçeöz, Emel Günoğlu ve Sinan Başkurt vişneli pazı sarması yapmak için mücadele verdi. İlk turda Mehmet ve Sinan elenirken Emel üst tura yükseldi.

MasterChef'in bir sonraki turunda Didem, Mert ve Hazal tarte tatin yapmak için karşı karşıya geldi. Turun sonunda Hazal ve Mert elenirken Didem üst tura yükseldi.

Haberin Devamı

Üçüncü turda yarışmacılar Daria, Dilara ve Necip ciğerli iç pilav yapmak için mutfakta zamanla yarıştı. En iyi tabağı yaparak Dilara final turuna yükselirken, Daria ve Necip elendi. Daria gözyaşlarına hakim olamadı. 

Karya, Kerim ve Rezzan ise taco yapmak için verilen süre içinde en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. MasterChef'te Kerim ve Karya elenirken Rezzan üst tura çıktı.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MasterChef Türkiye'nin 13. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, MasterChef 29 Temmuz tarihli yeni bölüm fragmanı;

BAKMADAN GEÇME!