MASTERCHEF BERKER KİMDİR, nereli ve kaç yaşında? MasterChef All Star yarışmacısı Berker Başmanav'ın hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF BERKER KİMDİR, nereli ve kaç yaşında MasterChef All Star yarışmacısı Berker Başmanavın hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2023 00:27

MasterChef Berker'in hayatı elenmesinin ardından izleyenlerin dikkatini çekti. 2020 yılında mücadele veren ve All Star sezonu ile ekranlara geri dönen MasterChef yarışmacısı Berker Başmanav elenerek dördüncü hafta sonunda yarışmaya veda etti. Profesyonel aşçılık geçmişi bulunan MasterChef Berker evde butik pastalar yaptığını söylemişti. Peki, MasterChef Berker kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef All Star yarışmacısı Berker Başmanav'ın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef All Star Berker kimdir? sorusu merak konusu oldu. MasterChef 2020'de mücadele eden ve uzun bir süre adından söz ettiren Berker Başmanav MasterChef All Star'ın bu haftaki elenen yarışmacısı oldu. Peki, MasterChef Berker kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, o isimle ilgili bilgiler.

MASTERCHEF BERKER BAŞMANAV KİMDİR?

MasterChef 2020 kadrosunda yedeklerden dahil olan Berker Başmanav, sezonda tabaklarıyla çok konuşulmuştu. MasterChef ana kadro için mücadele veren Berker 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Sakarya Hendekli olan Berker’in profesyonel aşçılık geçmişi bulunuyor. Yarışmacı aynı zamanda evde butik pastalar yaptığını da aktardı. MasterChef Berker yarışmadan sonra restoranda şeflik kariyerine devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!