MasterChef Berk kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Berk İlter hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Berk kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef All Star Berk İlter hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2023 16:53

MasterChef All Star Türkiye 2023 yılında ana kadro mücadeleleriyle başladı. Eski yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği MasterChef All Star kadrosunda geçmiş dönemin sevilen isimlerinden Berk İlter de yer alıyor. İzleyici tarafından farklı tarzı ve lezzetli tabaklarıyla bilinen MasterChef Berk merak konusu oldu. Peki, MasterChef Berk kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Berk İlter hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Yeni sezonunun yarışmacılarından MasterChef Berker İlter, Masterchef All Star ana kadroya girmek için mücadele veriyor. İddialı isimlerden olan MasterChef Berk günümüzde de sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Peki, MasterChef Berk kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Berk İlter şimdi ne yapıyor, nerede çalışıyor?

MASTERCHEF BERK İLTER KİMDİR?

MasterChef 2020 kadrosunda yarışan Berk İlter bu kez MasterChef All Star kadrosu için mücadele veriyor. Berker İlter, yarıştığı sezonda son ikiye kalmıştı.

12 Kasım 1999 yılında, İstanbul’da doğdu. Mutfakla tanışma hikayesi çocukluğuna kadar uzanıyor. Küçüklüğümden beri mutfağa olan ilgisi her geçen gün artarak devam etti. Berk, kendinden bahsederken, " Televizyonda hep yemek programları seyretmem, annemle mutfağa girip yeni yemekler denemem beni hep mutlu etmiştir. Bunlara dayanarak 13 yaşında bir hobimi meslek edinme kararı aldım ve uzun ince bir yola başladım." diyor. Şimdilerde ise çeşitli organizasyonlar ve mutfaklarda yer alarak kariyerine devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!