MasterChef Barış kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Barış Demir ve Fatma Nur arasında sular durulmuyor!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Barış kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Barış Demir ve Fatma Nur arasında sular durulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 16:37

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken isimlerinden Barış sık sık Fatma Nur ile tartışmalarıyla gündeme geliyor. Bu ikili arasından önce kimin eleneceği merak konusu olurken, MasterChef Barış da izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, MasterChef Barış kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef Barış Demiş hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef 2022 ana kadrosunda yer alan Barış, kaptanlık yaptığı haftada Fatma Nur ile yaptığı tartışmasıyla gündeme gelmişti. O günden beri ikili sürekli birbirlerine zaman zaman sertleşen yorumlarda bulunuyorlar. Bireysellikte istediği başarıyı henüz yakalamayan Barış, takım oyunlarında tercih edilen isimlerden bir. Ancak, Masterchef Fatma Nur'un kendisini potaya çağırması önümüzdeki günlerde neler yaşanacağı konusunda izleyicide heyecan uyandırıyor.

MASTERCHEF BARIŞ KİMDİR?

MasterChef 2022 kadrosunda yer alan Barış Demir 23 yaşında. Yarışmaya Bodrum’dan katılan Barış mesleğe küçük yaşlarda başlamış. Barış, Bodrum Torba'da bir otelde çalışıyor. İlk tura çıkan MasterChef Barış Demir, Danilo Şef'in geçen sene Bodrum'da çalıştığı otelde konakladığını söyledi.

Haberin Devamı

Yarışmada bir kez kırmızı takım kaptanlığı yapan MasterChef Barış, önümüzdeki günlerde Fatma Nur ile aynı potaya girecek mi merak konusu.

 

BAKMADAN GEÇME!