MasterChef Araz kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski yarışmacı Araz Aknam MasterChef'e konuk oluyor..

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Araz kimdir, kaç yaşında, nereli Eski yarışmacı Araz Aknam MasterChefe konuk oluyor..
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2022 20:31

MasterChef 2021'in iz bırakan yarışmacılarından Araz Aknam bu kez yeni bölüme konuk olarak katılıyor. MasterChef Araz başarılı tabaklarıyla seviilen yarışmacılar arasındaydı. MasterChef yeni bölümde ise yeni yarışmacıların tabaklarına tadım yapacak. Peki, MasterChef Araz kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte MasterChef eski yarışmacısı Araz Aknam hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef eski yarışmacılarından Araz Aknam yeniden programda yer alacak. Yarışmacıların tabaklarını oylayacak olan MasterChef Araz izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, MasterChef Araz kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, merak edilenler...

MASTERCHEF ARAZ KİMDİR?

MasterChef Türkiye'nin yeni yarışmacısı Araz Aknam, İran'ın Başkenti Tahran'da 26 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babası İran Azerisi olan Araz'ın annesi Türktür. Tam adı, Araz Aghnami Aknam'dır. Türk Milli Amerikan Futbol Takımı'nda oynamıştır.

İran'da dünyaya gelen Araz eğitim için İstanbul'a gelmiştir. Üniversiteden mezun olduktan sonra ABD'ye 2012 yılında yerleşen Araz, burada 4 yıl yaşayıp 2016'da İstanbul'a dönüş yapmıştır.

Küçük yaşlardan beri mutfağın içinde olan ve ilgisi olan Araz Aknam, Los Angeles'ta sekiz sene yaşadı. Amerikan futbolu oynayan yarışmacı, Peru Mutfağından Levrek Ceviche yaparak şeflerin karşısına çıkmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kongre üyesi olan Araz, iyi derece İngilizce, Türkçe, Farsça ve Azerice bilmektedir.

Araz, voleybolcu Ece Alıcı ile evlidir.

BAKMADAN GEÇME!