MasterChef 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı MasterChef Türkiye yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2021 03:57

MasterChef Türkiye'nin 32. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Eleme turu heyecanının devam ettiği MasterChef 2021'in yayınlanan yeni bölüm fragmanında yarışmacıların iddiası dikkat çekti. Kadroya katılmak isteyen yarışmacıların şefler karşısında hünerlerini göstereceği yeni bölümde MasterChef Türkiye'ye katılacak 6. yarışmacı belli olacak. Kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan daha az başarılı olanlar ise şansını sonra deneyecek. Peki, MasterChef Türkiye yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı ile 32. bölüm tarihi belli oldu. TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan MasterChef 8 Ağustos Pazar akşamı eleme turu ile yayınlanacak. 2. grubun ilk yarışmacısı bu gece kesinleşecek. Yeni bölüm öncesi MasterChef Türkiye'nin yayınlanan 32. bölüm fragmanına; kadroya girmek isteyen yarışmacıların birbirlerine söyledikleri iddialı sözleri damga vurdu.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

MasterChef 32. yeni bölümü ile 8 Ağustos Pazar akşamı Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri dökecek.

MASTERCHEF'TE EN SON KİMLER SEÇİLDİ?

Cuma gecesi devam eden yarışta Nursima, Berk, Ateş ve Sergen ve Mete gecenin başarılı yemeğini yaparak yedek kadroya katılan isimlerden olmuştu.

Haberin Devamı

Fikret, Baturalp, Umutcan ve Sevgi ise rakiplerinden daha az başarılı yemek yaparak MasterChef 2021'e veda etti.

BAKMADAN GEÇME!