Leke'nin 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Lekenin 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2019 19:03

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Leke'nin 21 Mayıs tarihinde, 6. bölümü ile ekranlara geldi. Leke'nin yeni bölümünde, Yasemin sakladığı bu sır yüzünden tedirgin ve zor zamanlar geçirdi. Peki, Yasemin'in sırrı ortaya çıktı mı? Leke'nin 7. bölüm fragmanı yayanlandı mı? İşte, Leke'nin 6. bölümünde yaşananlar ve son bölümle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Başrollerini Burak Sevinç ile Melis Sezen'in paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu'nun oturduğu Leke, 21 Mayıs tarihide 6. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Leke'nin bu haftaki yeni bölümü yine izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Peki, Leke'nin 6. bölümünde neler yaşandı? İşte, dizinin 6. bölümünde yaşananlar. 

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimize eklenecektir. 

6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abisi Cem ile arası kötü olan Arda, Yasemin'i gördükten sonra bir plan yapar. Zira amacı Cem'i en zayıf noktasından vurmaktır. Yasemin'i nereden tanıdığını abisine söylemeye kararlıdır. Bu sinsi planını hemen devreye sokar. Birkan ise bir şekilde bu durumdan haberdar olur. Yasemin'e karşı olan takıntı seviyesindeki ilgisi onu deliye döndürmüştür. Cem ile Yasemin'in arasını bozmaya yemin eder. Arka planda bunlar yaşanırken Cem tüm kalbiyle Yasemin'e olan sevgisini belli eder. Yasemin ise sakladığı bu sır yüzünden tedirgindir. Tüm gerçekleri Şirin'in yüzüne vurur. O bunları konuşurken kapı çalar ve karşısında Cem ve Arda'yı görür. Yasemin ne yapacak? Cem'in tepkisi ne olacak?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!