Labirent: Alev Deneyleri filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Labirent: Alev Deneyleri filmi konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2024 16:54

Labirent Alev Deneyleri, 2014 tarihli roman uyarlaması bilim kurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devam filmi. TRT 1 yayın akışında yer alan filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Filmin yönetmen koltuğunda Wes Ball oturuyor. Peki Labirent: Alev Deneyleri filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Labirent: Alev Deneyleri bir kez daha ekranlara geliyor. Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı niteliğinde olan yapım 2015 yılında vizyona girdi. Serinin devam filminde kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulan gençleri bekleyen tehlikeler işleniyor. İşte Labirent: Alev Deneyleri filmi konusu ve oyuncuları...

LABİRENT: ALEV DENEYLERİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Labirent: Alev Deneyleri, labirentten kurtulan gençlerin bu sefer dış dünyada beklenmedik tehlikelerle karşılaşmasını konu ediniyor. Kıyamet sonrası bir dünyayla yüzleşen ve bir şekilde 'değerli' olduklarına inanan bu gençler, kendileri için hazırlanan planların ikinci aşamasına geçtiklerinden habersizdirler.

Serinin bu bölümünde Thomas ve dostları, şimdiye kadarki en zorlu mücadelelerini vermek zorundadır: İsyan olarak bilinen gizemli ve güçlü organizasyon hakkında ipuçları bulmak.

Haberin Devamı

LABİRENT: ALEV DENEYLERİ OYUNCULARI KİMLER?

Dylan O'Brien
Ki Hong Lee
Kaya Scodelario
Thomas Brodie-Sangster
Dexter Darden

BAKMADAN GEÇME!