La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? Müjdeli haber geldi

Güncelleme Tarihi:

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman Müjdeli haber geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2021 16:59

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacağı ile gündemde yer alıyordu. Uzun bir süredir 5. sezonu beklenen dizi için sevindirici haber geldi. Soygunun final sezonu çekimleri hakkında detaylar yayımlandı. Peki, dünya genelinde binlerce hayrana sahip olan La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacağı ile gündemde yer alıyordu. Geçtiğimiz temmuz ayının son gününde resmi hesabından İspanyolca 'El atraco llega a su fin' yani 'Soygun sona eriyor 'notunu paylaşan La Casa De Papel, yayınlanacak olan sezonun, son sezon olacağını netleştirmişti. Nitekim final sezonu çekimleri Mayıs ayının ikinci haftasında tamamlandı.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin yeni sezonunun .ekimleri 14 Mayıs tarihinde tamamlanmıştı. Dizinin 2021 yılının sonlarına doğru yayına hazır olması bekleniyor. 

TWİTTER'DAN LA CASA DE PAPEL AÇIKLAMASI

Yayıncı kuruluş ve dizinin resmi hesabından İspanyolca paylaşılan 'El atraco llega a su fin' gönderisi Twitter'da birinci sıraya yerleşti. İşte, o açıklama;

Haberin Devamı

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZON OYUNCULARI KİMDİR?

Oyuncuları arasında Úrsula Corberó,Álvaro Morte,Itziar Ituño gibi isimlerin bulunduğu dizinin kadrosuna yeni sezonda Hovik Keuchkerian, Najwa Nimri, Fernanda Cayo da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!