Kuruluş Osman Cerkutay'ı Çağrı Şensoy kimdir? İşte Çağrı Şensoy'un hayatı

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman Cerkutayı Çağrı Şensoy kimdir İşte Çağrı Şensoyun hayatı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2020 21:14

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde Cerkutay karakterine hayat verecek olan oyuncu Çağrı Şensoy ekibe dahil oldu. Birçok dizide rol alan oyuncunun Kuruluş Osman'daki performansı merak edilirken oyuncunun hayatı da araştırılmaya başlandı. Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Çakıl Taşları, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Ölüm Çiçekleri gibi yapımlarda yer alan Çağrı Şensoy sosyal medyanın da gündemine geldi. Peki, Kuruluş Osman Cerkutay'ı Çağrı Şensoy kimdir? İşte Çağrı Şensoy'un hayatı

Haberin Devamı

Çağrı Şensoy, Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil oldu. Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Saruhan Hünel ve Ayşegül Günay’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide Çağrı Şensoy, Cerkutay karakterine hayat verecek. Peki, Kuruluş Osman Cerkutay'ı Çağrı Şensoy kimdir?

Kuruluş Osman dizisiyle izleyici karşısına çıkacak olan Çağrı Şensoy, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Lisansını ise Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünde tamamlayan yetenekli oyuncu, iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir. Çağrı Şensoy, Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Çakıl Taşları, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Ölüm Çiçekleri gibi yapımlarda rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!