Kuruluş Osman 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kuruluş Osman yeni bölümde Gündüz Bey'e saldırı

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kuruluş Osman yeni bölümde Gündüz Beye saldırı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2020 03:58

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Çarşamba akşamları seyirci karşısına çıkan Kuruluş Osman'ın 4 Kasım tarihli 32. bölüm fragmanında Nikola ve Flatyos'un Göktuğ'un zindandan kaçışına karşılık Gündüz Bey'e saldırı düzenlemesi damga vurdu. Osman Bey'in babası Ertuğrul Bey'i dinlemeyerek Savcı Bey'in peşine takılması ise Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında dikkat çeken diğer gelişmelerden oldu. İşte, Kuruluş Osman 32. yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Kuruluş Osman 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve heyecanla takip edilen Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında Bamsı Bey'in Osman Bey'le görüşmesi dikkat çekti. Osman Bey'in akıbeti ise yeni bölümde belli olacak. İşte, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ve 32. bölümle ilgili ayrıntılar.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Kuruluş Osman 32. yeni bölüm fragmanından görüntüler;

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey'in Geyhatu'ya elçi gitme görevini Savcı Bey'e vermesi ile hayal kırıklığına uğrayan Osman Bey, babasının sözünü dinlemeyerek ağabeyinin peşine takılır. Dündar Bey'i Nikola ile anlaşma yapmakla görevlendiren Ertuğrul Bey, bu anlaşma ile obanın iki ateş arasında kalmasının önüne geçmek istemektedir ancak Nikola ve Flatyos, kurdukları tuzakla ve anlaşmadaki 'kısasa kısas' maddesini kullanarak Göktuğ'u zindana atar. Bamsı Bey'ın dönüşü ise Nikola ve Flatyos'un planlarına darbe vuracaktır. Osman Bey, kendisine kurulan oyunları bozabilecek mi? Göktuğ, zindandan kurtulabilecek mi? Bamsı Bey'in dönüşü Kayı Obası'nda dengeleri nasıl değiştirecek? Ertuğrul Bey'in Osman Bey'e olan tavrının sebebi ne? Savcı Bey, Geyhatu'yu ikna edebilecek mi? Yavlak Arslan'ın planına kim engel olacak?

 

.

BAKMADAN GEÇME!