Kurşun dizisi ne zaman başlayacak? İşte Kurşun dizisinin başlayacağı tarih

Güncelleme Tarihi:

Kurşun dizisi ne zaman başlayacak İşte Kurşun dizisinin başlayacağı tarih
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2019 09:13

Kurşun dizisinin ne zaman yayınlanacağı izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Dizinin yayınlanan son fragmanında Kurşun dizisinin yayın tarihi de açıklanmış oldu. Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Sarp Akkaya, Berrak Tüzünataç gibi isimlerin yer aldığı dizinin konusu 1970'lerde geçiyor. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlayacak? İşte Kurşun dizisinin başlayacağı tarih

Haberin Devamı

Proje tasarımını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, yeni dizi Kurşun’un yayın tarihi belli oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Kurşun’da savcı rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, Kurşun dizisi ne zaman başlayacak, oyuncuları kimler?

Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu’nun kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı Kurşun, 23 Ekim Çarşamba günü ekranlara “merhaba” diyecek.

KONUSU

Kurşun dizisi 1970’lerin İstanbul’unda adalet arayan Savcı Orhan Atmaca ve kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’in yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi anlatacak.

Haberin Devamı

Kurşun dizisi ne zaman başlayacak?

Kurşun dizisi 23 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00'da başlayacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!