Kuaförüm Sensin yeni sunucusu Işıl Reçber oldu: Çiğdem Batur olacağı iddia edilmişti

Güncelleme Tarihi:

Kuaförüm Sensin yeni sunucusu Işıl Reçber oldu: Çiğdem Batur olacağı iddia edilmişti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2020 12:57

Gözde Kansu’nun ayrılığı ardından Kuaförüm Sensin'in yeni sunucunun Çiğdem Batur olacağı iddia edilmişti ancak iddialar asılsız çıktı. Kuaförüm Sensin yeni sunucusu programın jüri koltuğunda oturan Işıl Reçber oldu. Peki, Kuaförüm Sensin yeni sunucusu Işıl Reçber kimdir?

Haberin Devamı

Kuaförüm Sensin’in yeni sunucusu sürpriz bir isim oldu. Programın jüri koltuğunda oturan Işıl Reçber, arık programın sunuculuğunu üstelenecek. Gözde Kansu’dan görevi devralan Işıl Reçber, 17 Ağustos tarihli bölümde yaptığı açıklamada kendisine sunuculuk teklifi geldiğini ve kabul ettiğini söyledi. 

IŞIL REÇBER KİMDİR?

Antep ve Arnavut karışımı bir ailenin üç çocuğundan biri olan Işıl Reçber, 5 Ekim 1977 tarihinde Gaziantep’te doğdu. Gençlik yıllarını Antalya’da ailesiyle birlikte geçiren Işıl Reçber, henüz 17 yaşındayken Rüştü Reçber ile Antalya’da tanıştı. 1997 yılında evlenen çiftin biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuğu var. Modayla ilgilenen Işıl Reçber, kendi adını taşıdığı bir parfüm markası kurdu. Aynı zamanda bugüne kadar farklı kategorilerde kendi markasını yaratan Işıl Reçber’in özel koleksiyonlarda imzası bulunuyor.

Haberin Devamı

Sık sık giydi kıyafetler, saç tasarımı ve makyajlarıyla gazete ve dergilerde yer alan Işıl Reçber, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de önde gelen isimlerinden.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!