Komedi ve aksiyon filmlerini sevenler için: Gece ve Gündüz... Gece ve Gündüz konusu nedir, oyuncular kimler?

Güncelleme Tarihi:

Komedi ve aksiyon filmlerini sevenler için: Gece ve Gündüz... Gece ve Gündüz konusu nedir, oyuncular kimler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2022 17:35

Gece ve Gündüz filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda James Mangold'un oturduğu film aksiyon ve komedi türünde. 2010 yılında vizyona giren film, bu akşam televizyon ekranlarına gelecek. Peki Gece ve Gündüz konusu nedir, oyuncular kimler? İşte filme ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

Başrollerinde Cameron Diaz ve Tom Cruise'un yer aldığı Gece ve Gündüz filmi, izleyicilere keyifli vakit geçirtecek. June ve Milner'ın maceralarına odaklanan filmin senaristi Patrick O'Neill. Aksiyon ve komedi türündeki film ATV yayın akışında yer alıyor.

GECE VE GÜNDÜZ KONUSU

Kardeşinin nikahına gitmek üzere uçağa binen June, Roy Miller adlı yakışıklı bir adamla tanışır. Roy ile muhabbet etmeye başlar. Ancak uçak aniden bir mısır tarlasına düşer. İkiliden başka hayatta kalan kimse yoktur. June, Roy'un sıradan biri olmadığını anlar. Roy, profesyonel bir ajandır ve ihanet ettiği gerekçesiyle teşkilat tarafından takip edilmektedir. June da Roy ile birlikte kendini tehlikeli bir maceranın içinde bulur ve olağandışı yeteneklerini keşfeder.

GECE VE GÜNDÜZ OYUNCULARI

Haberin Devamı

Tom Cruise
Cameron Diaz
Maggie Grace
Peter Sarsgaard
Lennie Loftin
Viola Davis
Paul Dano
Falk Hentschel
Marc Blucas
Celia Weston
Jack O'Connell
Rich Manley
Dale Dye

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!