Koca Koca Yalanlar son bölümüyle ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar son bölümüyle ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2018 20:05

Yakın zaman önce yayın hayatına başlayan Koca Koca Yalanlar, 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta birbirinden heyecanlı sahnelerin ardı ardına geldiği dizinin bu hafta ekranlara gelen yeni bölümünde, Ahmet ve Sude’yi gören Müjgan, kıyameti koparıyor. Peki, Koca Koca Yalanlar'ın yeni bölümünde başka neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak gibi birbirinden deneyimli isimlerin yer aldığı Koca Koca Yalanlar dizisi 27 Ağustos Pazartesi günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde heyecan yüksekti. Bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merak edilen detaylar...

Koca Koca Yalanlar'ın 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Söz konusu dizinin fragmanları yayınladığı takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Koca Koca Yalanlar, yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek bir bölümle izleyiciyle buluştu. Sevilen dizinin ekranlara son bölümünde; Ahmet’le Sude’yi birlikte gören Müjgan Ahmet’i evden kovar. Ahmet’in Müjgan’ı ikna etme çalışmaları arkadaşları Şahin, Nilgün, Osman ve Canan’ın da destekleriyle sürmektedir.

Haberin Devamı

Müjgan’ın Ahmet’le ikisini birlikte görmesini sağlayan bizzat kendisi olduğu halde Sude, Ahmet’e kendisini mazur gösterir. Canan ise ölen kocası Serkan’ın sevgilisi olduğunu söyleyen Leyla’nın çocuğuyla birlikte karşısına dikilmesiyle büyük bir üzüntü yaşamaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!