Koca Koca Yalanlar dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2018 23:08

Koca Koca Yalanlar dizisi ekranlara gelen ilk bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Ahmet ve Müjgan üç çocuklarıyla sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktaydı. Sosyal hayatları karı koca görüştükleri Nilgün ve Şahin, yakın arkadaşları Canan, Osman ile sınırlıydı. İlk bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde heyecan yüksekti. İlk bölümde mali müşavir olan Ahmet, hesaplarını tuttuğu mağazada çalışan Sude ile karşılaştı ve ortalık karıştı. İlk bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ahmet ve Müjgan üç çocuklarıyla sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Sosyal hayatları karı koca görüştükleri Nilgün ve Şahin, yakın arkadaşları Canan, Osman ile sınırlıdır. Ta ki mali müşavir olan Ahmet, hesaplarını tuttuğu mağazada çalışan Sude ile karşılaşıncaya kadar. Arkadaşı Şahin’in yüreklendirmesiyle Sude’nin peşine düşer. Müjgan kocasının başka bir kadının peşinden koştuğundan habersiz, mutlu mesut hayatını sürdürürken Ahmet ise gözünü karartmış, Sude ile yeni bir aşka yelken açmak üzeredir.

BAKMADAN GEÇME!