Kızım dizisinin 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Kızım dizisinin 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı | Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2019 20:11

TV8 ekranlarında cuma akşamları izleyici karşısına çıkan ve ilgiyle takip edilen Kızım dizisinin 29. bölümü ile 26 Nisan tarihinde seyirci ile buluştu Kızım'ın bu haftaki bölümünde Candan'ın Demir'den, Öykü'ye formalite evlilik yaptıklarını ve ayrıldıklarını söylemesini istemesi damga vurdu. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından Kızım hayranları 30. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Kızım'ın 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kız olan Öykü'nün yıllar sonra babası Demir'i bulmasını konu alan Kızım dizisi bu hafta da izleyenlere keyifli ve duygu dolu anlar yaşattı. Kızım dizisinin 29. bölümünde Candan ve Demir ayrılıyor mu sorusu büyük merak taşıdı. Dizinin hayranları Kızım'ın 29. bölümünün ardından yeni bölümle ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte, Kızım dizisinin 29. bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler.

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimize eklenecektir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Candan, Demir'e tüm gerçeği anlatmasını, evliliklerinin formalite olduğunu ve ayrıldıklarını söylemesini söyleyecek. Bu durum karşısında Demir şaşkınlık yaşayacak. Demir, Candan'ı görmeye gittiği sırada, Murat ve Candan'ı yan yana görüp bir kez daha yıkılacak. Öte yandan, Demir, Uğur ve Cemal hep beraber Öykü'yü okula bırakacak ve Öykü bu durumdan çok memnun olacak.

BAKMADAN GEÇME!