Kısmetse Olur 23 Şubat fragmanında şok suçlama: O iddia doğru mu?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 23 Şubat fragmanında şok suçlama: O iddia doğru mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 10:38

Kısmetse Olur 23 Şubat tarihli (bugün) bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenirken yayınlanan fragman şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde Gözde için gözyaşı döken Ünal'ın suçlamaları ve iddiaları kafalarda soru işareti bıraktı. Peki, ikili arasında neler oluyor? Ünal'ın suçlamaları doğru mu? İşte, Kısmetse Olur Kısmetse Olur 23 Şubat fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 23 Şubat bölümünde neler yaşanacağı yayınlanan fragmanla ortaya çıktı. Kısmetse Olur yeni bölümünde Ünal'dan gelen şok itiraflar ve suçlamalar, hem ekran başındakileri hem de evdekileri şaşırtacak! Konuşmaya başlarsa evin yerinden oynayacağını söyleyen Ünal'ın bu sözleri ne anlama geliyor? İşte, Kısmetse Olur yeni fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Son zamanlarda Gözde ile yaşadığı durumlardan dolayı sıkıntılar yaşayan Ünal, onunla olan ilişkisi sona erince evde farklı imalarda bulunmaya başladı. Evde yaşanan olayların ardında başka işler olduğunu söyleyen Ünal, oldukça iddialı konuşmalar yaparak herkesin aklını karıştırdı. Öfkelendiği her halinden belli olan Ünal, "Bu işte başka işler var, eğer ben konuşmaya başlarsam ev yerinden oynar!" diyerek ne anlatmaya çalıştı. Gözde'nin tavırlarından da son derece rahatsız olan Ünal onun ısrarla kendisini istememesi üzerine ise, "Sen Berker'in sana burada yapmış olduğunun hıncını benden çıkarttın" diyerek ağır ithamlarda bulundu. İşte, tüm bu detayları gözler önüne seren Kısmetse Olur 23 Şubat fragmanı ve son bölümün özeti!

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 22 Şubat Çarşamba günü yayınlanan son bölümde, Gökhan ve Sibel aşkında depremler oluyor! Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden Gökhan ve Sibel arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Çıkan tartışma üzerine gerilen ikili arasında tansiyon yükseliyor ve Sibel gözyaşlarına boğuluyor. . Gökhan'la tartıştıktan sonra gözyaşlarına boğulan Sibel'i diğer gelin adayları sakinleştirmekte güçlük çekiyor! Sibel'le tartıştıktan sonra gelinler evini terk eden Gökhan, merdivenlerden öfkeli bir şekilde, "Selam dahi vermesin, yüzüme dahi bakmasın, kimse de adımı ağzına almasın" diyerek bağırdı. Gökhan'ın bu sözleri üzerine Sibel, bahçede sinirden ağlamaya başlıyor. Sibel'i ise diğer gelin adayları sakinleştirmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Fragmanda, Gökhan elendikten sonra üç hafta onu beklediğini ve evde hiç kimseyle baş başa dahi konuşmadığını dile getiren Sibel'i bu konuşmaya iten sebep neydi? Gökhan, bu konuşma karşısında neden sinirlenerek evi terk etti? İkili arasında çıkan sorun yoksa kıskançlık krizi miydi? Gökhan ve Sibel arasında herkesi şok eden büyük bir tartışma yaşanıyor

 

BAKMADAN GEÇME!