Kısmetse Olur 11 Mayıs fragmanı – Kısmetse Olur saat kaçta kanald.com.tr’de?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 11 Mayıs fragmanı – Kısmetse Olur saat kaçta kanald.com.tr’de
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 12:02

Kısmetse Olur’un yeni bölümleri kanald.com.tr üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen programın dünkü bölümüne Farima ve Rabia arasında tekme tokat damga vurdu. Son bölümün ardından gözler Kısmetse Olur 11 Mayıs bölümüne çevrildi. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Kısmetse Olur saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un 11 Mayıs bölüm fragmanı kanald.com.tr sayfasındaki yerini aldı. Farklı formatıyla dikkat çeken evlilik programının dünkü bölümünde büyük bir kavga çıktı. Farima, ilişkisini bozacak türden sözlerinden dolayı Rabia'nın üzerine yürüdü. Rabia da aynı şekilde Farima'ya karşılık verince evde adeta kıyamet koptu. Sınırların aşıldığı Rabia ve Farima kavgasında devreye yapım ekibi girmek zorunda kaldı. Peki, sinirlerin her geçen gün gerildiği Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde neler olacak?

KISMETSE OLUR 11 MAYIS FRAGMANI

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 420. bölüm fragmanında Adnan, son zamanlarda yaşadıkları sorunlardan dolayı özel bir sürpriz hazırlayarak Melis ve Onur'dan özür diledi. Kısmetse Olur'un eski dostları arasındaki buzlar da böylece erimiş oldu. Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR’U CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Adnan'dan Melis ve Onur sürpriz bir hamle geliyor. Önceki bölümde yüzleşen ve dostluklarıyla sınanan adaylar, Adnan'ın hamlesi ile küllerinden doğacak mı? Adnan, neden Onur ve Aycan çifti ile Melis'ten özür diledi? Kısmetse Olur evindeki kaos sona mı eriyor?

Öte yandan İlkay'la olan ilişkisinde son zamanlarda sürekli aile sorunu yaşayan Melis, ilkay'dan ayrılmak istediğini söylüyor. İlkay'ın ailesinin Melis'i istemediğini düşünene ve sürekli bu konuda İlkay'ın üzerine giden Melis, sonunda duruma tepkisini koyuyor. 

 

BAKMADAN GEÇME!