Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? İşte Kırmızı Oda 19. yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı İşte Kırmızı Oda 19. yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2021 15:57

Kırmızı Oda izleyicileri heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Kırmızı Oda'nın bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. TV 8 yayın akışı içerisinde dizinin yeni bölümü de yer alıyor. Kırmızı Oda 19. yeni bölüm fragmanına Boncuk'un Doktor Hanım'a veda etmesi damga vurdu. Boncuk yeni bölümde Doktor Hanım'a Can'ın geldiğini anlatıyor. İşte yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 19. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Oyuncu kadrosu ve hikayeleri ile ilgi gören Kırmızı Oda'nın 8 Ocak tarihli yeni bölüm fragmanına, Ermişler gibi Can'ın da Boncuk'un hayal dünyasında yaşayıp yaşamadığı  merak uyandıran anlardan olurken, Kumru'nun hayatını derinden etkileyen geceyi gözyaşları içinde anlatması ekranlara yansıdı. İşte, merakla beklenen Kırmızı Oda 19. yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümün özeti.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kırmızı Oda’nın 19. bölümünde; Boncuk’un (Burcu Biricik) durumu gittikçe kritik bir hal almaya başlar. Can'la görüşmesini Doktor Hanım'a anlatan Boncuk evlenme vaktinin geldiğini söyleyerek Doktor Hanım'la vedalaşır. Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin tüm detaylarını Doktor Hanım'a anlatır. Kumru'nun intikam hırsıyla Yavuz'a ve ya kendine zarar vereceğini anlayan Doktor Hanım'ı zor bir sınav beklemektedir.

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda, Cuma günleri izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda'nın tekrar bölümleri ise haftanın belirli günleri izleyicilerin karşısına çıkıyor.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI KİMLER?

Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosu arasında, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!