Kırlangıç Fırtınası son bölüm finali şaşırttı - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırlangıç Fırtınası son bölüm finali şaşırttı - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 09:41

Kırlangıç Fırtınası son bölüm finaliyle merakta bıraktı. Yıllar sonra ortaya çıkan Ülfet ve annesi arasındaki gerilim hem hüzünlendirdi hem de heyecanlandırdı. Nefes kesen 2. bölüm finaliyle hafızalara kazınan Kırlangıç Fırtınası'nın yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Peki, yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Haberin Devamı

Kırlangıç Fırtınası 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ekran macerasına geçtiğimiz hafta başlayan ve duygu yüklü sahneleriyle dikkat çeken Kırlangıç Fırtınası son bölümüne Ülfet ve annesinin yüzleştiği sahneler damga vurdu. Şahin'in yaşam mücadelesi verdiği anlar ise merak uyandırdı. Peki, Kırlangıç Fırtınası yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Kırlangıç Fırtınası yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIRLANGIÇ FIRTINASI SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şahin ve Yusuf yanan ahırdan çıkarlar. Şahin’in durumu kötüdür. Ailedeki herkes bunu yaptıranın Kudret olduğunu bilmektedir. Ailenin her bireyi Kudret’e cephe alırlar. Ülfet ise Kudret’in etrafına kurduğu ateşten çemberi hızla daraltmaktadır. Ülfet’in döndüğünü öğrenen Fikret yıllar sonra kızıyla karşılaşır. Ana kızın hesaplaşması artık kaçınılmazdır. Ülfet Kudret’i ekonomik yönden sıkıştırınca Kudret oğlunu söylemeye karar verir.

Haberin Devamı

Evlilik dışı hamile kalan Ülfet, doğum sırasında oğlunu ağabeyi Kudret’e vermek zorunda kalır. Bu sırada Kudret’in eşi Meryem de doğum yapar. Kudret, Ülfet’in oğlunu da kendi çocuğunun yanına koyar ve çocukların ikiz doğduğunu söyler. Aradan yıllar geçer. Bu çocuklar Şahin ve Yusuf’tur. Ne Ülfet ne de Meryem gerçeklerden haberdar değil, Kudret de hangisinin kendi oğlu olduğunu bilmiyordur. Yaşananları tüm gerçekleriyle bilen Fikret Ana, yıllardır sakladığı sırrı ne zamana dek içinde tutmayı başarabilecektir?

KIRLANGIÇ FIRTINASI OYUNCULARI

Limon Yapım tarafından hazırlanan Kırlangıç Fırtınası dizisi, dram yüklü sahneleriyle duygu seli yaşatmayı hedefliyor. Öz abisi tarafından türlü acılara maruz bırakılan Ülfet'in yıllar sonra yaşadıklarının intikamını almak için geri dönüşünü ve çocuğuna kavuşmak için verdiği mücadeleyi anlatacak olan Kırlangıç Fırtınası oyuncuları arasında deneyimli isimlerin yanı sıra genç yetenekler yer alıyor.

Fikret Kuşkan
Kudret Turaboğlu

50 yaşında, gücü kuvveti yerinde heybetli. Ailenin mutlak hakimi, yöre sakinleri tarafından da korkuyla karışık bir saygı görmekte. Karanlık tarafları var. Bu da karşıdaki için hiç de tekin olmayan bir hava estiriyor.

Haberin Devamı

Emel Çölgeçen
Ülfet Turaboğlu

Gücünü kuvvetini Kudret abisinden almış. Renkli gözlü, sert bir mizacı var. Almanya macerası ondan çok şey götürse de kattıkları gözle görünür düzeydi. Evladı ve sevdiği adam elinden alındığı için intikam hırsıyla yanıp tutuşmakta ama saldırmak yerine yavaş yavaş, çektire çektire yapmak istiyor yapacaklarını.

Ayşenil Şamlıoğlu
Fikret Turaboğlu

75 yaşında. Yaşına rağmen hala dimdik duran bir kadın. Otoriter olmasına rağmen erkek egemenliğini kabul ettiği için Kudret’e söz geçiremiyor. Aile içinde mutlak hakimiyeti var. Saygı görüyor.

Ekin Mert Daymaz
Şahin Turaboğlu

25 yaşında, uzun boylu, yakışıklı, atletik bir tip, serseri, dik başlı, yalnızlığı seviyor. Kardeşi Yusuf ve anası Meryem tek dur noktası. Onun dışında kimseyi takmıyor. Kudret’le yedi yirmi dört savaş halinde. Sportmen, çevik bir yapısı var.

Haberin Devamı

KIRLANGIÇ FIRTINASI KONUSU

Abisi tarafında yaşlı ve zengin bir adamla evlendirilmek üzere olan Ülfet, aşık olduğu ve karnında çocuğunun taşıdığı gençle kaçar. Abisi Kudret, Ülfet’i tam da doğum yaptığı sırada yakalar. Kudret Ülfet’in sevdiği adamı öldürüp, çocuğunu ondan koparır. Ülfet’i de onu isteyen yaşlı adamla birlikte gönderir. Bu sırada kendi eşi de doğum yapmıştır. Ülfet’ten kopardığı çocuğu kendi çocuğunun yanına yatırır. Bu sır Kudret’in, annesinin ve ebe kadının arasındadır. Yıllar sonra Ülfet oğlu için geri döner.

BAKMADAN GEÇME!