Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanında korkunç kaza

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanında korkunç kaza
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 09:37

Kırgın Çiçekler'in bugün yayınlanacak yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanlar hem heyecanlandırdı, hem de büyük bir merak uyandırdı. Yetimhanede yetişen kızların öyküsünü ekrana taşıyan Kırgın Çiçekler 64. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Duygu yüklü dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Mesude'nin geçirdiği kaza damga vuracak. İşte, Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragmanla merak dozu daha da arttı. Yetimhane kızlarının başından geçen olayları ele alan dizi bu hafta 64. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Bu akşam yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler yeni fragmanında bir ismin kötürüm olacağı ortaya çıkıyor. Peki, bu isim kim? İşte, Kırgın Çiçekler yeni fragmanı ve daha fazlası!

Geçtiğimiz haftaki Kırgın Çiçekler bölümünde tam babasıyla yeni bir düzen kuracakken yeni komşuları yüzünden başı belaya giren Songül ve ona yardıma gelen kızlar, yeni bölümde namlunun ucundan kurtulmaya çalışırken devreye polis girince işler iyice çığrından çıkıyor.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Kızlar, Güney, Zehra ve Sedef ölümle burun buruna gelir. Evden silah sesleri ve çığlıklar duyulunca dışarıda bekleyen Sadullah, Serkan, Toprak ve Feride korku içinde kalır.Nazan, Kemal'in Defne'yi rahatsız ettiğini anlayarak ona tuzak kurar. Mesude, karnındaki bebeği doğurmak istemez. Düşük yapmak için uğraşırken kaza geçirir. Kızlar, yurtta Songül'ün yokluğuna alışmakta zorlanırlar. Hastaneye koşan Eylül, annesinin kötürüm kaldığını öğrenir.

 

BAKMADAN GEÇME!