Kırgın Çiçekler 65. bölüm fragmanında Eylül katil mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 65. bölüm fragmanında Eylül katil mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 10:05

Kırgın Çiçekler dizisinin bu akşamki bölümü merakla beklenirken yayınlanan fragman heyecan dozunu arttırdı. Kemal, Mesude'nin kötürüm kalmasını fırsat bilerek Eylül'e saldırıyor. Kendisini korumaya çalışan genç kız bıçak çekiyor. Peki, Kırgın Çiçekler 65. bölüm fragmanında görüldüğü gibi Eylül, Kemal'i bıçaklayacak mı? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Kırgın Çiçekler 65. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla beklenirken yayınlanan fragmanlar merak dozunu daha da arttırdı. Mesude'nin yatağa bağlı olmasından faydalanmaya kalkan Kemal, Eylül'e saldırmaya kalkıyor. Eylül kendisini savunmak için bıçak çekiyor. Peki, Kırgın Çiçekler 65. bölümünde Eylül Kemal'i bıçaklayacak mı? İşte, Kırgın Çiçekler 65. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Felç kalan Mesude, hastaneden evine getirilir. Durumu kullanan Kemal, Eylül'ün kızlarla eve girmesine engel olur. Kızlar, balayında olan Toprak ve Feride'yi rahatsız etmek istemez. Sadullah, Zehra'ya evlenme teklif edeceğini açıklar. Babasının yeni bir yuva kurma isteği Songül'ü çok üzer. Kemal, Mesude'nin bakımını Büşra'nın üzerine yıkarak, çocuğu okula göndermez. Mesude, Kemal'in gerçek yüzünü görmeye başlar. Annesinin ve kardeşinin haline üzülen Eylül, tek başına eve girmek zorunda kalır. Kemal, Eylül'ün hayatını karartmak için eline geçen fırsatı kaçırmaz… 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kızlar, Güney, Zehra ve Sedef ölümle burun buruna gelir. Evden silah sesleri ve çığlıklar duyulunca dışarıda bekleyen Sadullah, Serkan, Toprak ve Feride korku içinde kalır. Nazan, Kemal'in Defne'yi rahatsız ettiğini anlayarak ona tuzak kurar. Kızlar, yurtta Songül'ün yokluğuna alışmakta zorlanırlar. Meral, Mert'e olan aşkını kızlara itiraf eder. Mesude, karnındaki bebeği doğurmak istemez. Düşük yapmak için uğraşırken kaza geçirir. Hastaneye koşan Eylül, annesinin kötürüm kaldığını öğrenir.

BAKMADAN GEÇME!