Kiralık Aşk bu akşam neden yayınlanmayacak? Kiralık Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk bu akşam neden yayınlanmayacak Kiralık Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 19:24

Kiralık Aşk bu akşam yayınlanması gereken 68. bölümüyle diziseverler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından oldukça beğenisini kazanan ve sevilen dizisi Kiralık Aşk bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yayınlanmayacak. Sevilen dizi Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanının da yayınlanmaması oldukça merak edilmişti. Kanal tarafından yayın akışından çıkartılan dizi izleyicileri üzücü haber verdi. Diziseverler, Kiralık Aşk bu akşam neden yayınlanmadı? Kiralık Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara oldukça yoğun ilgi gösterdi. Peki, Kiralık Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk’ın son bölümünde evlilik sinyali alan dizi takipçileri, merakla bir sonraki bölümde neler yaşanacağını sorgulamaya başladı. İzleyiciler Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanında Ömer ve Defne’nin evlilik tarihine dair bir ipucu alabileceklerini düşünüyordu ancak Star Tv yayın akışı hüsrana neden oldu. Sevilen diziyi ekranda göremeyecek olan izleyicilerin bazıları yayın saatinin değiştiği düşüncesiyle Kiralık Aşk 68. bölümü saat kaçta yayınlanacak? Neden yok? gibi sorulara cevap bulmaya çalıştı.

Romantik komedi türündeki dizinin yayınlanan son bölümünde Ömer’in evlilik teklifi sürprizi damga vurmuştu. İkilinin aşkına başından beri tanık olan ve bu ikiliyi çok seven izleyiciler, Defne ve Ömer’in ne zaman evleneceğini merak etmişti. Star Tv bugü tarihli yayın akışıyla merak dozunu daha da arttırdı, çünkü Ömer ve Defne'nin macerasına 1 haftalık bir ara verildi. Yılbaşı nedeniyle pek çok dizinin yeni bölümü yayın akışında yer almadı, bu dizilerden biri de Kiralık Aşk oldu. Final yapmaya hazırlanan dizinin 68. bölümü bir hafta gecikmeli olarak ekranlarda olacak. 

Haberin Devamı

Son bölümde Defne ve Ömer için artık her şey yoluna girmeye başladı. Birbirlerinin sadece sevgilisi değil, ailesi de olan iki aşık birbirini tamamlamaya başladı. Öte yandan yine Neriman’ın oyununa gelen Defne, Ömer'in aklına evlilik fikrini sokmak için türlü şekillere girdi ancak bilmediği bir şey vardı: Ömer de benzer planlar içerisindeydi. Öte yandan ev ve ofiste ise yeni yıl heyecanı yaşanıyordu. Yılbaşı için kendince şahane bir fikir bulan Koray, Sinan ve Şükrü ile ilginç bir iddiaya girdi. Noel’de Ömer’i Noel Baba kılığına sokmak isteyen Koray, akla hayale gelmedik numaralar denedi. İddianın sonucu ise, hiç kimsenin beklemediği bir şekilde sonuçlandı. Defne'yi bulutların üzerine çıkaran sürprizle nefes kesen bir final yapıldı. 

BAKMADAN GEÇME!