Kayıp Çocuklar Masalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kayıp Çocuklar Masalı (Come Away) oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp Çocuklar Masalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler İşte Kayıp Çocuklar Masalı (Come Away) oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2023 17:46

Kayıp Çocuklar Masalı (Come Away) filmi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. 2020 yapımı film TV'de ilk kez izleyiciyle buluşacak. Brenda Chapman'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film ekran başındaki izleyicilere keyifli vakit geçirtecek. Peki Kayıp Çocuklar Masalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte film hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Kayıp Çocuklar Masalı Kanal D yayın akışı içerisinde yer alıyor. TV ilk kez yayınlanacak film bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Fantastik türdeki filmin kadrosunda Angelina Jolie, Michael Caine, David Oyelowo gibi isimler yer alıyor.

KAYIP ÇOCUKLAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Alice ve Peter, ağabeylerini trajik bir kazada kaybetmeleriyle zor zamanlar yaşar. İki kardeş, ebeveynlerinin içine düştükleri derin keder sarmalından çıkmalarına yardım etmeye çalışır. Bu süreçte ev ve hayal gücü arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Alice ve Peter çok geçmeden kendilerini Harikalar Diyarı ve Neverland'a gerçekleştirecekleri fantastik bir yolculukta bulur.

KAYIP ÇOCUKLAR OYUNCU KADROSU

TV ekranlarında ilk kez yayınlanacak filmin kadrosunda Angelina Jolie, Michael Caine, David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Keira Chansa, Derek Jacobi, Anna Chancellor, Ava Fillery gibi isimler yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Brenda Chapman oturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!