Kara Tahta 11. son bölümde Yasemin'e büyük kumpas! İşte Kara Tahta son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kara Tahta 11. son bölümde Yasemine büyük kumpas İşte Kara Tahta son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 03:27

Kara Tahta son bölüm izleme ekranı, 11. bölümün ardından internetten yayınlandı. Başrollerini Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Arslanoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Kara Tahta dizisinin 29 Haziran tarihli son bölümünde, Atlas ve Irmak arasında Aylin'in kaybolması soruna neden olurken, Yasemin'in büyük bir kumpasın içine düşmesi ve katil olup olmadığı ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kara Tahta 11. son bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kara Tahta 11. bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları sevenleri ile buluşan Kara Tahta'nın bu haftaki son bölümünde tüm şehir Aylin’i bulmak için seferber olurken Atlas'ın Bekir’in bu olayda iyi niyetli olmadığını düşündüğü için sadece Irmak’la değil Arif’le de gerginlik yaşaması dikkat çekti. Dizinin final anında ise Yasemin'in katil olup olmadığı merak dolu anlara neden oldu. Kara Tahta son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

KARA TAHTA SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KARA TAHTA 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aylin’in ortadan kaybolması Atlas ve Irmak arasında problem yaratır. Irmak bu konuda kendini suçlamadan duramaz. Tüm şehir Aylin’i bulmak için seferber olur ancak bir kişi Aylin’i bulup getirir. Bu kişi Bekir’dir. Atlas Bekir’in bu olayda iyi niyetli olmadığını düşündüğü için sadece Irmak’la değil Arif’le de gerginlik yaşar.
Hikmet’in beklenmeyen misafiri Asu ise tüm dengeleri alt üst edeceğe benzer. Değişen dengelerden en çok kimin nasibini alacağı ise merak konusudur.
Irmak’ın Bekir’in artık değiştiğine inanması Atlas’ı derinden üzerken Yasemin büyük bir kumpasın içine düşmüştür.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!