Kara Sevda 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal kızını alacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kemal kızını alacak mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 13:25

Kara Sevda'nın dün yayınlanan son bölümünde Emir ve Nihan'ın uçurum sahnesi ekrana kilitledi, finale ise uzun süredir beklenen bir gelişme damga vurdu. Kemal, nihayet Deniz'in kızı olduğunu öğrendi. Kemal'in öğrendiği gerçeğin ardından kızını alıp almayacağını merak eden izleyiciler ise Kara Sevda 51. bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Kara Sevda 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Ekranların başladığı günden itibaren izleyenlerin nefesini kesen dizisi Kara Sevda'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümüne damga vuracak dakikalar yaşandı. Son bölümde Emir ve Kemal savaşı yeniden had safhaya ulaştı. Deniz’in doktoru olarak tanınan kişinin aslında doktor olmadığını fark eden Kemal, araştırmasını derinleştirdikçe kafasındaki soru işaretleri daha da derinleştirdi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Kara Sevda 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Son bölümde Emir ve Kemal savaşı yeniden had safhaya ulaşır. Deniz’in doktoru olarak tanınan kişinin aslında doktor olmadığını fark eden Kemal, araştırmasını derinleştirdikçe kafasındaki soru işaretleri daha da derinleşir. Emir ve Nihan’ın şüpheli davranışları yeniden o soruyu aklına düşürür:  “Deniz benim kızım olabilir mi?” Öte yandan Emir ise bambaşka bir şüpheyle kavrulmaktadır. Kemal ve Nihan’ın yeniden bir araya gelmesi yeni bir kriz yaratırken, Deniz’in ateşlenmesi Emir’in ona ne kadar bağlandığını net bir şekilde gözler önüne serer. Nihan, Emir’in Deniz’e karşı artan boğucu ilgisi ile dehşete kapılır. Emir ve Deniz arasındaki bağlar tahmininin ötesinde bir hızla gelişmektedir. Bu durum Nihan’ı en büyük kararlarından birini almaya itecektir. Ama bu karar, Emir’in dikkatinden kaçmaz ve Nihan’ı tahmininden büyük bir felaketin içine atar. Kara Sevda yeni bölümünde Zeynep ve Emir arasındaki ilişkinin ortaya çıkması ise hala etkisini sürdürmektedir. Soydere Ailesi’nden dışlanan Zeynep artık parasız, çaresiz ve yapayalnızdır. Zeynep’e en zor gününde el uzatan Emir olur. Hem de Zeynep’in çok uzun zamandır beklediği, hayal ettiği bir hediyeyle birlikte… Emir, Kemal’in şirketteki hesap hareketleri üzerinden neyi araştırdığının, hangi sorunun peşine düştüğünün farkına varır. Kemal, giderek Deniz’in sırrına yaklaşmaktadır. Kemal, yüreğindeki bilmeceyi çözecek cevabın kapısını açmak üzereyken, Emir sonucunun çok ağır olacağını bildiği bir karar alır.

BAKMADAN GEÇME!