Kara Sevda 43. bölümde gerçek ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 43. bölümde gerçek ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 08:28

Kara Sevda dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine ekran başına kilitledi. Çarşamba günlerinin entrika dozu yüksek dizisi Kara Sevda'nın 43. bölümüne Nihan'ın babasını itiraf ettiği defter, Fehime Soydere'nin eline geçti. Bir torunu olduğunu öğrenen Fehime ve Nihan arasındaki duygusal konuşma ise kalplere dokundu. Sürpriz gelişmelerin arka arkaya yaşandığı Kara Sevda 43. bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde!

Haberin Devamı

Kara Sevda'nın ekrana gelen son bölümünde yine nefes kesici sahneler verdi. Çarşamba günlerinin soluksuz izlenen dizisi Kara Sevda'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde en büyük soru işareti Nihan'ın her şey itiraf ettiği defterin kimin eline geçtiğiydi. Bu sorunun yanıtı ve Kara Sevda 43. bölümünde yaşananları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kara Sevda 43. son bölümde; Nihan’ın Ozan’ın ölümüyle ilgili ortak hareket etme kararına karşın, Kemal’in ciddi endişeleri vardır. Bu endişeler, Emir’in harekete geçmesiyle kanıtlanır. Nihan ile Kemal işbirliği ilk andan Emir’e deşifre olma tehlikesiyle yüzleşir.

Emir, Kemal’in bir gece önce kendisine Nihan üstünden verdiği “dersin” hesabını sormak için vakit kaybetmez. Kemal’in bütün ailesi hedefindedir. Emir her bir hamlesinde eli biraz daha yükseltecektir.  Diğer tarafta Kemal ve Nihan arasındaki sonsuz bağın kanıtı olan defter bir Soydere’nin eline geçer. Yaşanacakların ardından, bu defterin, Nihan’la Kemal arasındaki sonsuz bağın kanıtı olduğu kadar, Kemal’in ölümle yaşam arasındaki çizgisi olduğu da anlaşılacaktır. Nihan evde defterin yokluğunu fark ettiğinde, yaşayacağı korkunun bir tarafında kızının hayatı, diğerinde de sevdiği adamın hayatı olacaktır.

Haberin Devamı

Nihan ile Kemal’in araştırmaları, Ozan’ın cinayete kurban gittiğine dair somut bir delil elde etme amacında yoğunlaşır. Kemal, cinayet araştırmasının Nihan’ı Zeynep’e götürdüğünü öğrendiğinde, Nihan’ın arkasında bıraktığı büyük açığı fark edecektir. Kemal ve Nihan’ın Emir’in gölgesinde bundan sonra atacağı her adım için çok dikkatli olması gerekmektedir. Kemal, Emir’in kendisini durdurabilmek için ne kadar ileri gidebileceğini acı bir şekilde öğrenir. Kendisinden ailesine uzanan savaşın hesabını, Kemal de Emir’e sormadan bırakmayacaktır.  Ozan’ın ölümüne dair şüphelerini ispatlayabilecek yeni bir kanal bulan Kemal, Nihan’la yeniden bir araya gelir. Ozan’ın öldüğü güne dair ortaya çıkacak yepyeni bilgiler, Kemal’in elinde gerçek bir delile dönüşecektir.  Emir’in dalga dalga ataklarına Kemal’in vereceği cevap, Kozcuoğlu Ailesi’ne bugüne kadarki en büyük darbeyi indirecektir. 

Haberin Devamı

KARA SEVDA 42. BÖLÜMDE MEYDANA GELEN OLAYLAR

Kara Sevda son bölümde sürpriz bir şekilde Kemal ve Nihan’ın karşısına çıkan Emir, Ozan’a yönelik itirafıyla şok etkisi yarattı. Tüm yaşananlara rağmen gerçeklerin peşinden gitmeye kararlı olan ve Emir’in itirafına anlamak vermekte zorlanan Kemal, hamlelerine devam etti ve onu başka bir noktadan olayları araştırmaya koyuldu. Artık baba-kız olduklarını her ikisi de bilen Asu ve Galip cephesinde de ortak planlar söz konusuydu. Emir ve Nihan evliliğinin kendi çıkarlarına ters düşmesi nedeniyle bu evliliği bitirmek isteyen Galip, Leyla’dan yardım istedi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!