Kalbimin Sultanı'nda Anna rolünü oynayan Aleksandra Nikiforova kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kalbimin Sultanında Anna rolünü oynayan Aleksandra Nikiforova kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 20:31

Aleksandra Nikiforova'nın kim olduğu son zamanlarda merak konusu oldu. Yayın hayatına yeni başlayan Kalbimin Sultanı adlı dizide Anna rolüne hayat veren oyuncunun kim olduğu ve özel yaşamı diziseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Aleksandra Nikiforova kimdir?

Haberin Devamı

Son zamanlarda kim olduğu en çok merak edilen isimlerden biri de Aleksandra Nikiforova oldu. Aleksandra Nikiforova'nın nereli ve kim olduğunu Kalbimin Sultanı dizisini izledikten sonra merak eden vatandaşlar, Aleksandra Nikiforova'nun yaşı, özel yaşamı ve kariyeri hakkında merak ettikleri detayları araştırıyor. İşte, Kalbimin Sultanı'nda Anna rolünü oynayan Aleksandra Nikiforova hakkında merak edilen detaylar...

ALEKSANDRA NİKİFOROVA KİMDİR?

Alexandra Nikiforova, 1993 yılında dünyaya geldi. 15 yaşından beri, Sevastopol tiyatrosunun tam teşekküllü bir oyuncusu oldu ve bir süre sonra özel bir tiyatronun grubuna katıldı.  İlk ciddi oyunculuk deneyimini de bir Rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. 2010 yılında Sasha Nikiforov oyunculuk öğrencisi oldu. Ailesel nedenlerden dolayı Moskova'ya taşındı ve yüksek tiyatro okuluna transfer oldu. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı. Alexandra Nikiforova'nın eşi de sinema ile doğrudan bir ilişki içerisindedir.

Haberin Devamı

Genç yaşta bir kız çocuğu annesi olan Alexandra Nikiforova, Star TV’de yayınlanan Kalbimin Sultanı isimli Osmanlı dönemi dizisinde Anna rolüne hayat veriyor. Anna rolünün özellikleri ise şöyle; Anna, 20 yaşında ve görenin bir daha bakmak istediği güzellikte bir genç kızdır.

2. Mahmud’un çocuklarına Fransızca öğretmek için saraya çağırılır ve görevlendirilir. Sevgi dolu, kibar, özgürlüğüne düşkün, kültürlü, tarihe ve sanata ilgili , esprili bir kadındır. Heyecanlandığında çok konuşur ve sevimlilik düzeyinde sakarlıklar yapar.

Saray’da bu özellikleri O’nu 2. Mahmud’un gözünde diğer kadınlardan ayırır. Süse düşkün değildir ama bakımlıdır. Saf güzelliği onun diğer kadınlardan farklı olarak öne çıkmasına neden olur. Bu durum da sarayda, özellikle 2. Mahmud’un gözdesi olan Hoşyar Sultan ile yaşanacak irili ufaklı entrikalara sebep olacaktır. Anna her şeyin üstesinden gelebilecek cesarete, bilgiye sahip olsa da kalbine söz geçirebilecek midir? Bunu kendi dahi bilemez.

BAKMADAN GEÇME!