Kafalar Karışık filminin konusu ne? Kafalar Karışık filminde kimler oynuyor?

Güncelleme Tarihi:

Kafalar Karışık filminin konusu ne Kafalar Karışık filminde kimler oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2020 13:30

Youtube'da 4,5 milyonun üzerinde takipçisi bulunan 'Kafalar' ekibinin başrolünde yer aldığı 'Kafalar Karışık' 2018'de vizyona girmesinin ardından televizyon ekranlarında yayınlandıkça merak konusu oluyor. Seyirciler, filmin konusu ve oyuncu kadrosunu araştırıyor. Peki, Kafalar Karışık filminin konusu ne? Kafalar Karışık filminde kimler oynuyor?

Haberin Devamı

Enver Sülük ve Büşra Karahan'ın senaryosunu birlikte kaleme aldığı komedi türündeki Kafalar Karışık filmi, aşık olduğu kız ile evlenebilmenin yollarını arayan bir genç ile ona bu uğurda yardımcı olan arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. İşte, Kafalar Karışık filmi hakkında ayrıntılar...

Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Metin Akpınar, Cihan Ünal, Perihan Savaş, Güven Kıraç, Erkan Can, Feride Hilal Akın, Ruhi Sarı, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Selahattin Taşdöğen ve Enes Batur gibi isimlerden oluşan geniş bir oyuncu kadrosunun rol aldığı filmin yönetmenliğini Yücel Yolcu yaptı.

Yönetmen koltuğuna Yücel Yolcu'nun oturduğu film, Metin Akpınar'ın yanı sıra Perihan Savaş, Cihan Ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu ve Selahattin Taşdöğen gibi usta oyuncuları ağırlıyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!