İyi bir baba olurum ama iyi bir eş değil

Güncelleme Tarihi:

İyi bir baba olurum ama iyi bir eş değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 10:44

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat oldu. Bir çok başarılı reklam filmine ve unutulmayan şarkılara imza atan Arolat, canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İyi bir baba olurum ama iyi bir eş değil

Kendisiyle ve özel hayatıyla ilgili öz eleştiride bulunan Metin Arolat “Çocuğum olsun çok isterim ama bunun için ilk önce evlenmem gerek. Bilmiyorum ama kısmetsizim ben biraz. İyi bir baba olurum ama iyi bir eş olur muyum? Çok da emin değilim. Çünkü ‘iki sene sonra ya sıkılırsam evlilik hayatından?’ diye bir derdim var. Çok da çevremde öyle arkadaşlarımı görüyorum. İster istemez yürütmek zorundalar ve hep bir sıkıntıyla yaşıyorlar. Ben de o sıkıntılara gelemem. Bu yaşıma kadar öyle yaşamamışım. Bir arkadaşım gelip benim evimde 1 hafta kaldığı zaman 8. gün hadi ne zaman gidiyorsun derim. Sıkılırım çünkü” dedi.

Reklamları zap yapanlara gıcık oluyorum

Uzun yıllardır reklam sektöründe bir çok başarılı reklam filmine imza atan Metin Arolat “Bu yıl sanırım 10 reklam çekmişimdir. Krizdeyiz diyebilirim. İyi bir yönetmen olduğumu düşünüyorum. Aslında iyi yönetmen diye bir şey yok, müşteriyi iyi anlayan yönetmen diye bir şey var. Saatler süren toplantılara giriyoruz. Televizyon başında reklam filmlerini zaplayıp geçiyorlar, işte o zaman çok gıcık oluyorum. O kadar emek verdikten sonra” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!