İyi Aile Babası 2. yeni bölüm fragmanı izle - İyi Aile Babası yeni bölümde evde cümbüş başlıyor...

Güncelleme Tarihi:

İyi Aile Babası 2. yeni bölüm fragmanı izle - İyi Aile Babası yeni bölümde evde cümbüş başlıyor...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2020 19:07

İyi Aile Babası 2. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası'nın 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne ilişkin fragmanında Aslı'nın iş yoğunluğundan dolayı Mehmet Ali'nin ev idaresini alması eğlenceli anlara neden oldu. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal'ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde evde çıkan cümbüş izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. İşte, İyi Aile Babası 2. yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

İyi Aile Babası 2. bölümü ile 10 Aralık Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası 2. bölüm fragmanında Tedavisi henüz bulunamamış bir hastalığa çözüm bularak ismini tarihe altın harflerle kazımaya kararlı olan Mehmet Ali'nin bir yandan da evin idaresi ile uğraşması ekranlara yansıdı. İşte, yeni bölüm fragmanı.

İYİ AİLE BABASI 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İyi Aile Babası 2. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmet Ali, Aslı'nın iş yoğunluğundan dolayı ev idaresini devralıyor, ortalık karışıyor!

Aslı'nın iş yoğunluğundan dolayı Mehmet Ali ev idaresini almayı teklif eder. Ancak Mehmet Ali için bu hiç kolay değildir. Evde cümbüş başlar. Arife ise Rıfkı'nın evlilik meselesi üzerinde kafa yormaya devam eder.

Haberin Devamı

Tedavisi henüz bulunamamış bir hastalığa çözüm bularak ismini tarihe altın harflerle kazımaya kararlı olan Mehmet Ali'ye yardım Rıfkı'dan gelir. Ancak Rıfkı'nın da bir şartı vardır. Mehmet Ali, Ayfer ile Rıfkı'nın arasını yapacaktır.

İYİ AİLE BABASI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başrollerini komedinin aranan isimleri Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal paylaştığı, oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir’in de yer aldığı, senaryosunu Selçuk Aydemir’in yazdığı dizinin ilk bölüm konusu şöyle;

Özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir. Bu yaşadıkları yetmezmiş gibi bir gece rüyasında Duru Nine’yi gören Mehmet Ali az bir ömrü kaldığını öğrenir. Yaşadığı hayatı sorgulamaya başlar. Yaşadığı süre boyunca hayata dair bir iz bırakmadığını fark eden Mehmet Ali, iz bırakmaya karar verir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU NE?

Oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir’in de yer aldığı İyi Aile Babası, annesi ve eşi arasında kalmış fedakar bir adamın, zorlu arabuluculuk görevi üstlenmesini komik bir şekilde konu alıyor.

DİZİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Sitcom formatlı aile komedisi “İyi Aile Babası” her hafta Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında!

BAKMADAN GEÇME!