İstanbullu Gelin 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 13:14

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümü 27 Ekim Cuma günü yayınlandı. Süreyya'nın konağa dönüşünün bomba etkisi yarattığı son bölüm finaline Esma Sultan'ın oyunu damga vurdu. 'Sürreya'yı aileden görmediği' mesajını çarpıcı bir şekilde veren Esma Sultan'ın başarılı olup olmayacağı İstanbullu Gelin 23. bölümünde belli olacak. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Süreyya'nın konağa dönüşünün kriz yarattığı İstanbullu Gelin son bölümü finaliyle kafalarda soru işareti bıraktı. Peki yeni bölümde neler olacak? Esma Sultan'ın hamleleri işe yarayacak mı? İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

İstanbullu Gelin yeni bölümleriyle izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Yeni sezonda oyuncu kitlesini genişleten İstanbullu Gelin'in son bölümünde Süreyya’nın konağa dönüşü Boran erkeklerinin yüzünü güldürürken Esma Sultan, karşılaştığı sahneyle büyük bir yıkım yaşadı. Öte yandan Esma Sultan'ın ilk aşkıyla yüzleştiği anlar merak uyandırdı. Şimdi ise gözler yeni bölümde!

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanını haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk ve Süreyya’nın aldığı karar konakta şok etkisi yaratır. Kendiyle ilgili radikal değişikliklere giden Esma’nın hamlesi oğullarının büyük bir korku ve panik yaşamasına sebep olur. Öte yandan mezarın açılma tarihi yaklaşmaktadır. Adem, Garip’ten aldığı fikirle Boranları derinden sarsmaya hazırlanır. Dilara’nın evlilik sürecinde tanıklığı ettiği şeyler onu birtakım sorgulamalara mecbur kılar. Esma’nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya’yı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!