Ä°nci Taneleri son bölüm izle (2. sezon ilk bölüm) | Ä°nci Taneleri 18. bölümde Özgür ve Azem'e silahlı saldırı ÅŸoke etti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Güncelleme Tarihi:

İnci Taneleri son bölüm izle (2. sezon ilk bölüm) | İnci Taneleri 18. bölümde Özgür ve Azeme silahlı saldırı şoke etti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 11, 2024 02:59

Ä°nci Taneleri yeni sezon ilk bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz ErdoÄŸan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve baÅŸrolünü üstlendiÄŸi ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 2. sezonu ile 10 Ekim PerÅŸembe akÅŸamı seyirci karşısına çıktı. EÅŸinin mezarında oÄŸlu Özgür ve kızı Nehir ile karşılaÅŸan Azem büyük ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸadı. Baba, kızın yıllar sonra karşılaÅŸması duygusal anlara sahne olurken, Azem ve Özgür'e yapılan silahlı saldırı ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından gözler Ä°nci Taneleri 19. yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ä°ÅŸte, Ä°nci Taneleri 18. bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.Â

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm (18. bölüm) tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 10 Ekim tarihli yeni sezon ilk bölümünde Yıldız, Zerre ve Dilber, Zahir ile karşılaştı. Zahir, Dilber’e bıçak çekti, kavga anında silah patlama sesi duyuldu. Yere düşen silahı alan Yıldız, Zahir’i vurdu. Reyyaz’ın adamları tarafından silahlı saldırı düzenlenmesi ise çarpıcı anları ekranlara getirdi. İşte, İnci Taneleri 18. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

İNCİ TANELERİ YENİ SEZON 1. BÖLÜMDE (18. BÖLÜM) NE OLDU?

10 Ekim Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 18. bölümünde Azem, yıllar sonra kızıyla karşılaşmanın sevincini yaşarken Dilber ise zor günler geçiriyor.

Haberin Devamı

Azem, yıllar sonra Nehir ile karşı karşıya geliyor. Cihan, ablası ve babası arasında nasıl bir denge kuracak? Nehir, evlilik arifesinde babasını düğününe çağırmayarak öfkesini devam ettirir. Nehir, babasını affedebilecek mi? Dilber, Yıldız ve Zerre, Zahir'in saldırısının ardından büyük bir şok yaşar. Zahir, vurulur ve Dilber'in başı belaya girer. Dilber, çareyi Azem'e sığınmakta bulur. Azem, Dilber'i korumakla kalmayıp ona nasihatler vermeye devam eder.

Diğer yandan, Piraye'nin kafası hiç olmadığı kadar karışıktır ve Azem'e karşı büyük bir öfke besler. Ayça, Azem’in sessiz gidişiyle hem annesini hem de tüm hayatını yok saymaya başlar. Ayça'nın sınava girecek olması Azem ve Piraye'yi tekrar bir araya getirir. Azem, katil olmadığını kurduğu derin cümlelerle anlatmaya çalışır. Piraye; kızı, kaygıları ve gururu arasında sıkışmış bir karar vermek zorundadır.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!