Ä°NCÄ° TANELERÄ° SON BÖLÜM (19. BÖLÜM) Ä°ZLE | Ä°nci Taneleri 19. son bölümde Dilber ve Azem arasında yakınlaÅŸma! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM (19. BÖLÜM) İZLE | İnci Taneleri 19. son bölümde Dilber ve Azem arasında yakınlaşma Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 18, 2024 03:02

Ä°nci Taneleri son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz ErdoÄŸan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve baÅŸrolünü üstlendiÄŸi ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 17 Ekim PerÅŸembe akÅŸamı seyirci karşısına çıktı. Düğün hazırlıklarına devam eden Nehir karşısında Kasım ve Nergis’i görünce duygusal anlar yaÅŸadı. Dizinin final sahnesinde ise Azem ve Dilber romantik anlar yaÅŸadı. Tüm bunların ardından Ä°nci Taneleri 20. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Fragmanda Nehir'in düğününe giden Azem'in ölüp ölmeyeceÄŸi merak konusu oldu. Ä°ÅŸte, Ä°nci Taneleri 19. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.Â

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 17 Ekim tarihli 19. son bölümünde Kasım, Nergis, Dilber ve arkadaşları Azem’i de alıp Göcek’e doğru harekete geçerken, Arcan’ın ailesinden geçmişini saklayan Nehir, kardeşine Arcan’ın ailesinin kendisiyle ilgili gerçekleri bilmediklerini söyledi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında kızının düğününe giden Azem'e silah çekilmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, İnci Taneleri 19. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

İNCİ TANELERİ 19. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

17 Ekim Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 19. bölümünde Dilber ve Azem, kaderlerinden kaçamıyorlar.

Haberin Devamı

Azem, Dilber, Yıldız ve Zerre'yi korumakta kararlıdır ve onları da alarak Nehir'in düğünü için Göcek'e yola çıkarlar. Polis çevirmesine takılınca Dilber'in oynadığı oyunla son anda kurtulurlar. Başta Dilber olmak üzere herkese bu tatil iyi gelecektir. Azem, yıllar önce kaldığı ceza evini ziyaret ederek koğuş arkadaşlarıyla hasret giderir.

Piraye ve ailesi de Nehir'in düğünü için Göcek'tedir. Ayça, Azem hocasını Göcek'te yemek yedikleri mekanda görünce çok şaşırır ve sevinçten havalara uçar. Piraye ise Azem'i gördüğü için hem şaşkın hem de mutludur. Bu karşılaşma sürpriz olsa da yeni planlara zemin hazırlar.

Nehir, düğününe gelen Kasım, Nergis ve Cihan'ı farklı kimliklerle tanıtır. Azem tüm kalbiyle kızının düğününde, onun yanında olmak isterken Nehir’i tedirgin etmek istemez. Peki Azem, kızının düğününe katılacak mı?

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İnci Taneleri 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, vurulacak mı?

Azem, Nehir'in düğününe gider ve kızına düğün hediyesini takmak için ayağa kalkar. Bu sırada Reyyaz'ın adamları Azem'i vurmak için harekete geçer. Azem, vurulacak mı?

Haberin Devamı

İnci Taneleri yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!