İkinci Bahar dizisi oyuncu kadrosu ile gündemde yer alıyor

Güncelleme Tarihi:

İkinci Bahar dizisi oyuncu kadrosu ile gündemde yer alıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2019 10:09

İkinci Bahar dizisinin oyuncu kadrosu, dizinin tekrar bölümlerini izleyen kişiler tarafından internet üzerinden sorgulanmaya devam ediliyor. Başrollerinde Türkan Şoray ve Şener Şen'in oynadığı dizinin oyuncu kadrosunda, Türk televizyonlarının birçok tanınmış ismi de yer alıyor. Peki, İkinci Bahar oyuncuları arasında kimler yer alıyor? İşte, o dizi hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İkinci Bahar oyuncuları ile izleyicilerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. 90'lı yılların sonunda televizyon ekranlarındaki yerini alan ve 3 sezon devam eden İkinci Bahar dizisi, Gaziantepli Ali Haydar ile Hanım arasındaki aşkı konu ediyor. Peki, dizinin oyuncu kadrosu arasında kimler yer alıyor? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

İKİNCİ BAHAR OYUNCU KADROSU

TÜRKÂN ŞORAY

28 Haziran 1945 tarihinde dünyaya gelen Türkan Şoray,  Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla anılmaktadır. 1960'larda sinema ile tanışmış, ilk sinema ödülü 1964 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Acı Hayat filmiyle en başarılı kadın oyuncu ödülünü almıştır. Toplamda 222 filmde rol alan Türkan Şoray, bu sayıyla dünyanın 'en çok film çeviren' kadın oyuncusudur. Şoray, 12 Mart 2010 tarihinde UNICEFTürkiye iyi niyet elçisi seçilmiş, "Sevgiyle yapılamayacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Gücü sevgiyle birleştirirsek, birçok sorunun üstesinden gelebiliriz" demiştir. Ayrıca Şoray'ın kendi adını taşıyan bir ilkokul da vardır.

ŞENER ŞEN

Haberin Devamı

26 Aralık 1941 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Şener Şen, ünlü oyuncu Ali Şen'in de oğludur.

Sanat hayatına İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında sahneye çıkarak başladı. Babası gibi sinemasanatçısı olmak istemeyen Şener Şen, kendisini tiyatro oyunculuğuna adadı. Radyo tiyatrolarında da oynadı. Ancak tiyatrodan elde ettiği kazanç yetmediği için sinemaya girmek zorunda kaldı. Dublajdan tanıdığı yönetmenlere, “Figüran olarak beni de çağırın. Ama bir şartım var, yevmiyemi o gün alayım” der.

Sinemaya ilk adım attığı yıllarda figüranlık dahil her işi yaptı. Beş yıl boyunca - bazı filmlerde sadece dans etmek veya başrol oyuncusundan dayak yemek gibi- küçük rolerde yer aldı. Kariyerinde dönüm noktası 1975 yılında Ertem Eğilmez'in filmi Hababam Sınıfı'ndaki ‘'Badi Ekrem'’ tiplemesi oldu. Aynı filmde İnek Şaban tiplemesi ile ün yapan Kemal Sunal ile müthiş bir ikili oluşturdu ve o yıllarda büyük gişe hasılatı yapan Süt KardeşlerŞabanoğlu ŞabanTosun PaşaKibar FeyzoÇöpçüler Kralı ve Davaro gibi filmlerde oynadı.

Tarık Papuççuoğlu

Güven Hokna

Nedim Saban

Özkan Uğur

Nurgül Yeşilçay

Ozan Güven

BAKMADAN GEÇME!