İçimizdeki Ateş dizisinin Ege’si Atakan Hoşgören kimdir, kaç yaşında? Atakan Hoşgören’in rol aldığı diziler

Güncelleme Tarihi:

İçimizdeki Ateş dizisinin Ege’si Atakan Hoşgören kimdir, kaç yaşında Atakan Hoşgören’in rol aldığı diziler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 14:54

İçimizdeki Ateş dizisinde Ege karakterine hayat veren Atakan Hoşgören’in oynadığı diziler merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan dizi bu akşam ekrana gelecek. Peki, İçimizdeki Ateş dizisinin Ege’si Atakan Hoşgören kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Atakan Hoşgören yeni dizi İçimizdeki Ateş’te Ege karakterine hayat veriyor. Yener&Tan Hukuk Bürosu'nda yolları kesişen avukat adaylarından birini canlandıran Atakan Hoşgören’in daha önce rol aldığı diziler arasında Sana Söz ve Akıncı da yer alıyor.

ATAKAN HOŞGÖREN KİMDİR?

İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları arasında yer alan Atakan Hoşgören, 1999 doğumludur. Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunudur. Birçok reklam filminde oynayan ve tiyatro deneyimi de bulunan oyuncu, Yıldızlar Şahidim adlı dizide kısa bir süre rol almıştır. Atakan Hoşgören aynı zamanda 5 yıl kadar Beşiktaş altyapısında basketbol oynamıştır.

4N1K – 2 filmdeki 'Ali Tekelioğlu' karakterini canlandırmıştır. 4N1K filminden sonra 2018'de başlayan 4N1K dizisinde rol almıştır. Akıncı, Sana Söz dizisi ve 4N1K Düğün adlı sinema filmi kadrosunda yer almıştır. Sana

BAKMADAN GEÇME!