İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm fragmanı: Çok üzgünüm

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 49. yeni bölüm fragmanı: Çok üzgünüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 10:27

Son bölüm finalini olaylı bir şekilde yapan İstanbullu Gelin dizisinin yeni fragmanı izleyicilerle buluştu. Gerilim ve hüzün yüklü İstanbullu Gelin 49. bölüm fragmanına Boran Konağı'nın kapısına gelen polis memurunun 'çok özgünüm' sözleri damga vurdu. Fragmanında ardından 'Faruk öldü mü?' sorusu gündeme geldi. İşte İstanbullu Gelin yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin son gelişmelerden bu yana merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk’un akıbetini merak eden izleyiciler, İstanbullu Gelin 49. boölüm fragmanının son saniyelerinde büyük şok yaşadı. Peki Faruk’a ne oldu? 

11 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan bölüme dair önemli ipuçları veren fragmana polis memurunun "çok üzgünüm" sözleri damga vurdu. Lansman gününden beri ortadan kaybolan Faruk'tan haber çıkmaması, Boran Konağı'ndaki herkesi perişan ediyor. Esma Sultan, her ne kadar oğlunun yaşadığını söylese de kapıya gelen polis memurunun ağzından dökülenler ikinci bir şok yaşatıyor. İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananları hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mayıs Cuma akşamı tarihli İstanbullu Gelin 49. bölümünde Faruk’un itirafı sonrası taşlar yerinden oynadı. Adem ve Faruk arasındaki yaşananların Boran Konağı ahalisi tarafından öğrenilmesi Süreyya ve Esma Sultan’ı karşı karşıya getirdi. Öte yandan Faruk ve kardeşim dediği Arif arasındaki ipler kopma noktasına geldi. İpek’in Adem’in kinini körüklemesi ardından İstanbullu Gelin son bölüm finalinde beklenmedik bir şey oldu. Adem’in Boranları yok etme planının ortaya çıktığı final sahnesinde Faruk’un baygın görüntüsü kafalarda soru işareti bıraktı.

Haberin Devamı

Fırında Soslu Karnabahar | Mucize Lezzetler

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!