Gülhan Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Gülhan Tekin kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 14:52

Bir dönem yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' kadrosunda yer alan isimlerden olan Gülhan Tekin'in kim olduğu merak konusu oldu. Katıldığı televizyon programları ya da medyada yer alan haberlerin ardından Gülhan Tekin'in kim olduğunu merak eden vatandaşlar bilgi almak için, internette sevilen oyuncu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Gülhan Tekin kimdir? Gülhan Tekin kaç yaşında?

Haberin Devamı

Gülhan Tekin'in kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak edilen konular arasında yer alıyor. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' projesi sonrası adını duyuran ve kariyeri boyunca çok sayıda projede rol alan Gülhan Tekin, adından söz ettirmeye devam ediyor. İşte, Gülhan Tekin hakkında merak edilen detaylar...

GÜLHAN TEKİN KİMDİR?

3 Mayıs 1975 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Gülhan Tekin, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık bölümünden mezun oldu. 2004 yılında BKM Mutfak oyuncularına katıldı ve halen BKM Mutfak bünyesindedir. En sevilen skeçlerinden biri de "Apartman Toplantısı"dır.

Hükümet Kadın, Çok Filim Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Güneşi Gördüm, Beyaz Melek, Organize İşler, Beynelmilel, Filler ve Çimen, Zaman Makinesi 1973 ve Hükümet Kadın 2 gibi filmlerde de rol alan Gülhan Tekin, çok sayıda dizinin senaristliğini de yapmıştır. 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Hasan Elmas ile dünya evine giren Gülhan Tekin son olarak, 'Geleceğin Starı' adlı yarışma programında oyuncu koçluğu yapmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!