'Gönül Yarası' Teve2'de

Güncelleme Tarihi:

Gönül Yarası Teve2de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2024 12:42

Vizyonda olduğu dönemde ortalığı kasıp kavuran, Yavuz Turgul imzalı film “Gönül Yarası” 20 Eylül Cuma akşamı teve2’de ekrana geliyor. 42. Altın Portakal Film Festivali başta olmak üzere birçok festivalde ödüle layık görülen filmin başrollerinde Şener Şen, Meltem Cumbul ve Timuçin Esen yer alıyor.

Haberin Devamı

Öğretmen Nazım, pavyonda çalışan türkücü Dünya ve psikopat Halil’in hikayesinin ekrana geldiği filmin genel hikayesi şöyle;

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen; Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir pavyonda çalışan türkücü; Dünya (Meltem Cumbul). Eski karısı Dünya’ya takıntılı bir aşkla bağlı, gözü kara, sevdası için dünyayı yakacak kadar çılgın bir adam; Halil (Timuçin Esen).

Nazım Bey, Anadolu’da öğretmenlik yapmaktadır. Emekli olduktan sonra İstanbul’a yerleşir ve emekli maaşının bağlanmasını beklerken arkadaşı Takoz’un taksisinde çalışmaya başlar. Dünya ise pavyonda çalışan ve eski kocası Halil ile başı belada olan zor durumda bir kadındır. Bir gün, Nazım’ın taksisine bindiğinde her ikisinin de hayatı değişir. Nazım, Dünya’yı her gün işe götürüp getirmeye başlar. Dünya’nın eski kocası pavyonu basınca, Nazım; Dünya ve küçük kızına sahip çıkar.

Haberin Devamı

Güven Kıraç, Devin Çınar, Sümer Tilmaç, Erdal Tosun, Gamze Atalay gibi başarılı oyuncuların önemli karakterlere hayat verdiği Gönül Yarası, 20 Eylül Cuma akşamı saat 21.15’de teve2’de…

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!