Gelinim Mutfakta son bölümde Ezgi ve Reyhan elenmişti ama...

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta son bölümde Ezgi ve Reyhan elenmişti ama...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2018 12:17

Fatih Ürek'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta, bugün bir eleme bölümünü daha geride bıraktı. Seslerin zaman zaman yükseldiği ve duygusal anların yaşandığı Gelinim Mutfakta haftanın finali bölümüne tartışmalar damga vurdu. 61 toplayan yeni yarışmacı Yasemin, 5 altın bileziği almaya hak kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta son bölümde kim elendi?

Haberin Devamı

Başak ve kayınvalidesi Yasemin arasındaki gerginliğin ön plana çıktığı Gelinim Mutfakta’nın son bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı.  Günün sonuncusu 8 puanla Ezgi, birincisi ise 15 puanla Yasemin oldu. Haftanın finalinde tüm oylar toplandı, Ezgi ve Burçak eleme potasına kaldı. Yarışmanın iddialı isimleri Ezgi ve Reyhan Hanım, 54 puanla yarışmaya veda etti. 61 toplayan yeni yarışmacı Yasemin, 5 altın bileziği almaya hak kazandı. Herkes, Ezgi ve Reyhan'ın eleneceğini düşünürken; Burcu'nun yaptığı açıklamayla dengeler değişti. Ailevi bir durum yaşadıklarını söyleyen Burcu, gözyaşları içerisinde gitmek istediklerini söyledi, böylece Ezgi ve Reyhan, elenmekten son anda kurtuldu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ

21 Eylül tarihli bölümde günün sonuncusu 9 puanla Ezgi, günün birincisi 17 puanla Burcu oldu. Haftanın en yüksek puanını toplayan isim ise Burcu oldu. Yarışmanın iddialı isimlerinden Burcu, gün birinciliğiyle çeyrek altını, haftanın birinciliğiyle ise 5 bileziği almaya hak kazandı. 54 puan toplayan Esra ise yarışmaya veda etti.

BAKMADAN GEÇME!