Gelinim Mutfakta Ezgi nerede? Gelinim Mutfakta Ezgi ve Elif neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta Ezgi nerede Gelinim Mutfakta Ezgi ve Elif neden yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2020 14:24

Gelinim Mutfakta Ezgi ve Elif programda olmaması dolayısıyla son günlerde pek çok vatandaşın araştırdığı isim olmaya devam ediyor. Yayında neden olmadıkları hakkında açıklama yapan Ezgi ve Elif, durumları hakkında bilgi verdi. Ezgi çocuğunun hasta olması, Elif ise annesinin ameliyat olması dolayısıyla bir süre programda olamayacağının sinyalini verdi. İşte, birinci ağızdan Gelinim Mutfakta Ezgi ve Elif neden yok sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta Elif ve Ezgi neden yok sorusuna resmi açıklamalar geldi. 

Gelinim Mutfakta Elif ve Ezgi neden yok sorusuna kaynanalar Reyhan ve Çiğdem yanıt verdi. Ezgi'nin oğlunun daha önce havale geçirmesi dolayısıyla Koronavirüsün de etkisini arttırmasının ardından yarışmaya devam edemeyeceği, Reyhan hanım tarafından açıklandı. Reyhan hanım yarışmaya eltisinin gelini Neslihan ile devam edeceğini ifade etti. Ezgi'nin bir süreliğine yarışmadan uzak kalacağı açıklandı.

Yarışmanın bir diğer popüler ismi Kaynana Çiğdem ve gelini Elif, mutfakta olmamalarının nedenini bir video ile açıkladı. Elif'in annesinin ameliyat geçirmesi ve annesiyle ilgilenmek zorunda olması dolayısıyla bir müddet yarışmada olmayacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!