GELİNİM MUTFAKTA 1 TEMMUZ 2024 PUAN DURUMU VE ÇEYREK SAYISI || Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

GELİNİM MUTFAKTA 1 TEMMUZ 2024 PUAN DURUMU VE ÇEYREK SAYISI || Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2024 15:35

Gelinim Mutfakta genel puan durumu sezon finali son haftasına girilirken merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta finali serisi haftanın sonuna gelindi. Gelinim Mutfakta günün birincisi her gün çeyrek altın alırken, sezon finalinde en yüksek puanda olan yarışmacı 50 altın bilezik, ikinci isim ise 30 altın bileziğin sahibi olacak. 20 günlük macerada Gelinim Mutfakta final serisi 16. günün sonuna gelindi. 4 gün sonra Gelinim Mutfakta sezon finali şampiyonu belli olacak. Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 1 Temmuz 2024!

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta günün birincisi tadım, puan ve yorumlamanın ardından açıklandı. Gelinim Mutfakta sezon finali serisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Her gün bir çeyrek altın alan Gelinim Mutfakta günün birincisi , sezon finalinde en yüksek puanı toplayarak bileziklerin sahibi olmak için mücadele edecek. Bugün 16. altının sahibini buldu. Peki, Gelinim Mutfakta kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı?  İşte, Gelinim Mutfakta 1 Temmuz 2024 puan durumu toplam çeyrek sayısı

GELİNİM MUTFAKTA KİM 1. OLDU?

Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın ilk günü heyecanı yaşandı. Sezon finali serisinde Zeynep'in 4, Kıymet'in 5 çeyreği, Başak 3 ve Damla'nın 3' şer çeyrek altını var. Gelinim Mutfakta günün birincisi ise Zeynep oldu. Bu durumda Zeynep'in 5 çeyrek altını oldu. 

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

ZEYNEP- 18

DAMLA- 10

KIYMET- 13

BAŞAK- 11

 

BAKMADAN GEÇME!