Gamze Taşkın kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 14:04

Gamze Taşkın, Kısmetse Olur’a tartışmalarıyla damga vuruyor. Ayça Ekin Beğen'in elenmesinin ardından yeni gelin adayı olarak programa katılan ve evdeki diğer isimlerle tartışma yaşayan Gamze Taşkın, damat adaylarıyla sık sık tartışma yaşıyor. Peki, evin sivri dilli isimlerinden olan Gamze Taşkın kimdir?

Haberin Devamı

Gamze Taşkın, Kısmetse Olur’un dikkat çeken isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Eve geldiği ilk gün  bütün adaylarla tartışma yaşayan Gamze Taşkın, Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde Semih Kurtulmuş ile ilgili çok konuşulacak iddialarda bulundu. Peki, Gamze Taşkın kimdir?

Gamze Taşkın, Kısmetse Olur’un 27 Aralık tarihli bölümüne yaptığı açıklamayla damga vurdu. Ayça Ekin Beğen'in elenmesinin ardından yeni gelin adayı olarak programa katılan ve evdeki diğer isimlerle tartışma yaşayan Gamze Taşkın, eve konuk olarak gelen Hazal Babalık’a Semih Kurtulmuş ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Semih’in defalarca Hazal’ı sevmediğini ifade eden Gamze Taşkın’ın sözleri Hazal Babalık’ı adeta çıldırttı. Peki, damatlar evinden Barış ile yakınlaşan Gamze Taşkın kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?İşte, hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

Sakarya’da yaşamını sürdüren Gamze Taşkın, diş hekimi asistanı olarak çalışıyor. Tanıtım bölümünde damat adayının spor yapmasının çok önemli olduğunu ifade eden Gamze Taşkın, İnstagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sümeyye isimli bir kardeşi olan Gamze Taşkın onunla çok farklı bir profil çiziyor. Yay burcu olan gelin adayı, ilk başta çok tartıştığı Barış ile birbirini tanımaya çalışıyor. 

BAKMADAN GEÇME!