Survivor Furkan Kızılay kimdir? Furkan Kızılay kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Furkan Kızılay kimdir Furkan Kızılay kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 17:41

Survivor Furkan Kızılay, yarışma devam ederken araştırılmaya devam ediyor. Yarışmadaki büyüleyici performansı ile dikkatleri üzerine çeken Survivor Furkan Kızılay, ünlüler takımı içerisindeki problemlerden payını alan kişiler arasında yer alıyor. Peki, ani çıkışları, iyi performası ile özel hayatını merak ettiren Survivor Furkan Kızılay kimdir, kaç yaşındadır? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ekranlarda büyüyen ancak uzun süredir bir projede yer almayan Furkan Kızılay, yıllar sonra Survivor yarışmasıyla gündeme geldi. Oyunlarda gösterdiği performans ve hırsıyla dikkat çeken Furkan Kızılay’ın özel hayatı merak konusu oldu. Peki, Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u Furkan Kızılay kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki bilgiler!Fur

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul, Şile'de doğmuştur. Fitness öğretmeni ve antrenör olan babasının adı Emin Kızılay, annesinin adı Mine Kızılay'dır. Batur adında küçük bir erkek kardeşi vardır. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliğinden mezun olmuştur. Sporcu olan babası sayesinde sıkı bir bir spor adamı olarak yetiştirilmiştir. İyi bir tenis oyuncusu olan Furkan Kızılay, İstanbul Bakırköyspor'da lisanslı tenisçi olmuştur. Furkan Kızılay, aynı zamanda çok iyi bir kayakçı ve mükemmel bir yüzücüdür.

Haberin Devamı

Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da oynadı. Bir dönem Turkcell reklamlarında Ragga Oktay ile de oynadı. Şarkıcılık da yapan Furkan Kızılay, 2009 yılında ilk albümü “Aşksın Sen”i çıkarmıştır.

Furkan Kızılay, 2002 – 2004 yılları arasında yılında Birol Güven‘in dizisi “Çocuklar Duymasın” adlı dizide Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Ayşecan Tatari, Furkan Kızılay, Zeyno Günenç, Özgür Ozan, Volkan Severcan, Ferdi Akarnur, Nejat Birecik, Vatan Şaşmaz, Altan Günbay, Demet Tuncer, Fatma Karanfil ile birlikte rol almıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!