Fi Çi Pi'nin ilk fragmanına cesur sahneler damga vurdu - Fi Çi Pi hangi kanalda yayımlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fi Çi Pinin ilk fragmanına cesur sahneler damga vurdu - Fi Çi Pi hangi kanalda yayımlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 15:14

Fi Çi Pi'nin ilk fragmanı yayımlandı. Sadece dijital ortamda izlenebilecek olan Fi Çi Pi’nin tanıtım fragmanına başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ile Mehmet Günsür’ün sevişme sahnesi damga vurdu. Mehmet Günsur, Can Manay isimli ünlü bir psikoloğu, Sarıkaya da dansçı Duru’yu canlandıracak. Peki, fragmanı tıklanma rekoru kuran Fi Çi Pi dizisi hangi kanalda yayımlanacak?

Haberin Devamı

Azra Kohen’in ülkemizde çok satan kitaplar arasında yer alan Fi Çi Pi’nin dizi uyarlamasının ilk tanıtımı diziseverlerle buluştu.  Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç ‘ın başrollerini paylaştığı Fi Çi Pi’nin tanıtım fragmanında özellikle Serenay Sarıkaya ile Mehmet Günsür’ün sevişme sahnesi  dikkat çekti. Mehmet Günsur, Can Manay isimli ünlü bir psikoloğu, Sarıkaya da dansçı Duru’yu canlandıracak. Tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesini anlatacak olan Fi Çi Pi dizisinin her bölümü 60 dakika olacak ve digital platform puhutv'den yayınlanacak.

Haberin Devamı

Fİ Çİ Pİ’NİN KONUSU 

Bir adam bir kadını sevmiş̧ ve dünya değişmiş. Ama aşkı değilmiş hayatı böylesine kökten değiştiren, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleriymiş. O bir tek kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatmış ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkmış. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şartmış. Fi, 31 Mart’ta puhutv’de.

BAKMADAN GEÇME!